Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quwerty...;-)

Rozmowy seksualnie seksowne

Polecane posty

Gość nieprzeciętny xxl
:) az się usmialem lariso,nie z wszystkimi kobietami które znam spalem. Wierna jak pies:) to mile,wsród tych wszystkich pokus:)bylem we wroclawiu 3tyg temu ale ciebie nie spotkalem:) pogratuluj twojemu facetowi dobrego wyboru,szczęsciu:)fajna z ciebie laska,NAPEWNO:)

Gość Larissa.
Haha z pewnością tak jest, ale wkońcu piszemy na erotycznym i "lubię poznawać" skojarzyło mi się z seksem...aj...wolałam postawić sprawe jasno ;) Byłeś we Wrocku, a może widzilismy się, może nawet rozmawialiśmy...

Gość Larissa.
A co do pokus, to prawda są wszędzie, ale wkońcu jestesmy ludźmi i nad tym potrafimy zapanować (choć bywa ciężko). Zreszta jestem zdania, że jeśli miałabym uprawiać sex z innymi facetami to po co miałabym byc w zwiazku i ranic tę osobę. Wtedy zdecydowałąbym sie na bycie singielką.

Najbrzydsza, wiesz, że kobieta od takich odlotów pięknieje? Może niedługo będziesz musiała nick zmienić? :-)

Gość Larissa.
Zasiedziałam się tu trochę... Dzięki za pogawędkę! Pozdrawiam Pomorzan! :)

Gość nieprzeciętny xxl
no raczej napewno sie nie spotkalismy:( niestety teraz juz muszę znikac,chetnie popisze z tobą lariso ale dopiero jutro,odezwij sie pod tym tematem albo zaluz nowy pod tym nickiem to cie znajde. Milo bylo cie poznac.slodkiego kolezenskiego buziaka przeszlam :)

Gość nieprzeciętny xxl
no raczej napewno sie nie spotkalismy:( niestety teraz juz muszę znikac,chetnie popisze z tobą lariso ale dopiero jutro,odezwij sie pod tym tematem albo zaluz nowy pod tym nickiem to cie znajde. Milo bylo cie poznac.slodkiego kolezenskiego buziaka przeszlam :)