Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozacyrk

Ale cyrk-obrona pracy mgr

Polecane posty

Gość cozacyrk

Tydzień temu miałam mieć obronę pracy mgr, przyjechałam a tu zonk. Pan recenzent się pochorował i nici. Obronę przełożyli na 4 stycznia. Dzisiaj rano do mnie dzwoni promotorka, że chce obronę zrobić jutro. Ja w tej kwestii raczej nie mam nic do gadania. Kurwa przeciągają to już kilka msc. Mieliście kiedyś tez takie cyrki z obroną? Stres mnie po prostu zżera.

nie no takich cyrkow to ja nie mialam, ale mialam inny cyrk, nie dali mi odpowiedzieć do końca na 2 pytanie a 3 wogole nie chcieli słuchać:D

Gość cozacyrk
a to czemu?

Gość zgłoś do usunięcia1
Mnie wysłuchali do końca i postawili czwórkę. Nigdy jakimś specjalnie zdolnym ani pracowitym studentem nie byłem.

Gość cozacyrk
U nas naciągają osoby na 4, ale osobom, którym brakuje trochę do 5 to już niekoniecznie. I tak u nas dużo osób ma same 4, a jutro się okaże co reszta, ale kiepsko to widzę. Już nawet mi się tego czytać nie chce. Ja mam na uczelnie 150 km, a z powodu ich zachcianek muszę tam się co chwilę pojawiać.

Gość cozacyrk
u nas nie ma pytań z przedmiotów. Było za to wcześniej więcej egzaminów. Pytania będą do pracy podobno.

a co najlepsze wkręcilam znajomych.... jak pytali co tak szybko wyszłam powiedzialam,ze na zadne pytanie nie znałam odpowiedzi to co mam tam siedziec i powietrze bryndzlować:D i łyknęli

Gość cozacyrk
ale u nas była jedna dziewczyna, która nie odpowiedziała na żadne pytanie. Ogólnie mało co umiała powiedzieć po niemiecku o dziwo na mgr, ale zdała :D

Gość cozacyrk
Żałuję, że się urodzilem.

Gość cozacyrk
jak już to urodziłam podszywie :D

mnie promotor poinformowal, w ostatni dzien akdemicki praed swietami, ze mam obrone 31 grudnia. byla planowana za miesiac, nie mialam prezentacji, recenzent nie przeczytal jeszcze pfacy, nie mialam jej wydrukowanej ani oprawionej - ale udalo sie. a na ogloszeniu wynikow dostalismy zyczenia na dobra zabawe sylwestrowa

Gość cozacyrk
Skandal! To oburzające! M A D Z, nie ma słów, żeby opisać moje zbulwersowanie.

Gość cozacyrk
jem kupe promotora

Gość cozacyrk
jem kupe promotora

Gość cozacyrk
madz to też nieźle. Ja już pracę mam gotową od września, ale najpierw im się nie śpieszyło, a teraz po prostu brak słów. Nic nie można sobie zaplanować.