Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gardze nimi

Nie wierze w to co widze

Polecane posty

Gość gardze nimi

Dziewczyny napiszecie mi czy to u nich norma czy co??? bo po raz pierwszy tego doswiadczam i nie wiem czy sie smiac czy plakac. bylam przez jakis czas chora i bralam hormony, mialam 10kg nadwagi. Zaraz je zgubilam ale w tym czasie w ktorym poznałam ich bylam gruba dosadnie mowiac. Jeden wprost sie smial do tej grupki ze musze duzo wcinac tlustego itp.. Kilka razy byly uwagi typu ' ale ona ma tluste nogi ' , ' patrz jaki wielki brzuch!' i patrzenie z pogardą. Mimo ze dbalam o siebie - zawsze makijaz, ulozone wlosy, pachnialam, bylam czysta, ciuchy ladne to i tak olewal to i robil uwagi przy ludziach, az zyc sie odechciewalo. Ostatnio zobaczylam go po tej przerwie, zawsze patrzy na mnie, ostatnio byl mily, przytrzymał mi drzwi i zyczyl milego dnia, innym razem podeszla do mnie znajoma razem z nim bo szli gdzies to tez probowal zagadać, spojrzał z usmiechem, cos powiedział a ja to olałam - on wtedy odszedł :D ,chyba widzi moja niechec do niego ale nic sobie z tego nie robi. Nie trawie typa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować