Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek87

Pęknięta gumka, eskapelle, ciąza?

Polecane posty

Gość darek87

Witam wszystkich. Mam pytanie do Was. Moja historia wygląda tak: Kochałem się z moją dziewczyną 25 listopada i pękła nam gumka(durex clasic). Boimy się że może być moja dziewczyna w ciąży. Dodam że: * Wtedy były dni nie płodne(jka zaczely sie w sobote(24 to my kochalismy sie 25go czyli w drugi dzien dni nieplodnych). * Wytrysk był na zewnatrz nie "w środku" * Po 16 godiznach dziewczyna zażyla eskapelle. * Okres wedlug kalendarzyka internetowego ktory sie sprawdzał mojej dziewczynie był 2 dni wczesniej od planowanego terminu i trwał tyle co zwykły okres. Oprucz tego w ciagu 25 dni 2 razy bolał ją brzuch. żadnych omdleć wymiotów itp nei było. Dzisiaj brzuch boli ją 2 raz. Dzisiaj mija 25 dzien od tamtego zdarzenia. Co o tym sądzicie? Wiem może zrobic test ciązowy ale narazie sie boimy...;/

Gość a bzykać się
nie baliście ???? nie jest w ciąży

mi po 7 godz. nie pomogla, ale jestem odosobnionym przypadkiem

Gość darek87
boona dlaczego uwazasz ze jestes odosobnionym przypadkiem?

Gość Niebiessskoooka,,
po 7 godzinach? Moze zaszłas w ciąze wczesniej?

bo duzo wtedy czytalam o tym na forach, znalazlam kilka takich tylko przypadkow

Gość darek87
wypowie sie ktos jeszcze?

nie, napewno nie, to bylo w marcu- raz, a wczesniej to kochalam sie w styczniu. Lekarka tez byla w szoku, no ale co? powiedziala ze na moim miejcu podala by producenta do sadu. A okresem sie nie martw i tymi bolami, to jest taka bomba dla organizmu ze ma prwao pobolewac ,

ja wtedy w ogole nie mialam krwawienia, a czekalam miesiac i zrobila test pozytywny oczywiscie...

Gość darek87
nastepny okres zaczyna sie 29 grudnia... czyli nie jest zle w"naszym" przypadku...?

nie, nie jest zle i nie potrzebnie panikujecie, ta tabletka jak pisalam dezreguluje wszystko, wazne ze okres byl, wiem z autopsji ze jesli wpadlibyscie to nic by nie bylo. Chociaz zdazaja sie miesiaczki w ciazy, ale to rzadkie przypadki....

ajesli zalezy Ci na zdrowi dziewczyny, zabezpieczajcie sie np. tabletkami..... te tabletki po, wierz mi , szkodza jak jasna cholera.... pozdrawiam

Gość darek87
a do ktorego miesiaca ciazy trwają te "miesiaczki w ciazy" 29go bedzie(oby) druga miesiaczka po tym zdarzeniu

nie wiem, nie mam pojecie, no ale po co sie wkrecac? dostala o dziwo prawie w terminie okres, wiec po sprawie.... zawsze mozecie zrobic sobie test dla swietego spokoju

o, a teraz doczytalam ze nawet wytrysku nie bylo..... eh.... szkoda mojego i Twojego czasu, zabezpieczajcie sie i bedzie git....

Gość darek87
dzięki wielkie za slowa otuchy ;) Powiec mi jeszcze jak dlugo u Ciebie utrzymywaly sie skutki uboczne eskapelle?