Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldfjaerkjhndzbm

co sie dzieje z dzieckiem?

Polecane posty

Gość ldfjaerkjhndzbm

moja mała ma 1 rok i trzy miesiące. do tej pory ładnie sama zasypiala nawet jak jej wychodzily ząbki to troche pomarudziła ale przytuliło się ja i zasypiała. a wczoraj i dziś masakra. wczoraj nie spała do północy, nie miala goraczki, pielucha ok.wyła i wyła.tak jakby nie chciala byc sama.dzis to samo. zasypia i zaraz sie budzi.jak jest sama to ryk. nie mam juz sily....czemu tak sie dzieje?

Gość jdijidioqdpo
bo ja cos bboli podaj czopek z paracetamolem i zobaczysz czy jest poprawa albo ibuprofen

Gość dorota765
ja się nauczyłam na własnych błędach, że jak moje dziecko zaczyna urządzać jakis cyrk to jest coś nie tak, najczęściej miało to związek z ząbkowaniem; może kolejne ząbki idą?

Gość ldfjaerkjhndzbm
ale wlasnie nie zachwuje sie jakby ja cos bolalo bo jak ja wyciagamy z łózeczka to sie smieje i chce sie bawic

Gość dorota765
moze to taki sposób na odwrócenie uwagi od bólu; mój synek np przy ząbkowaniu nie zaśnie normalnie tylko na siedząco

Gość jdijidioqdpo
ale sprobuj jej podac jakis lek i zobaczysz napewno ida jej kły i to ja trapi

Nie wpadlas na to ze dziecko moze ma koszmary senne?? przeciez w tym wieku zwlaszcza dzieci bardzo emocjonalnie podchodzą do nowych osob,nowych wrazen,chocby nawet jakiejs bajki i juz moze to byc powodem niespokojnych snow

Gość firmach chyba gadasz struktury
albo jakiś urok poczytaj na kafeterii mnóstwo tematów na ten temat i sposobow

Gość korakora21
autorko, ja mam nawet gorzej ;/ Moja corka tez ma 15 miesiecy i budzi mi sie co godzine, a od 3 nad ranem juz nie chce pojsc spac spowrotem :/ Zawsze budzila sie w nocy, ale tylko raz nad ranem, ostatnio chodze jak zombie, jest gorzej niz jak byla niemowlakiem :/