Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuluś

Kochanek-to się nie mogło skończyć dobrze,nie polecam.

Polecane posty

Gość pierdziulugulu
Desperados. Wszak Ona to już napisała... Ludzie kochani przeczytajcie wszystkie wypowiedzi zanim zadacie głupie pytanie. Mąż w pełni nie zaspakajał jej potrzeb (czytaj sex).

Gość pierdziulugulu
kluchman No nareszcie głos rozsądny się udzielił w tym temacie. :) mnie zdradził No więc właśnie, tak jak piszesz... To pozostanie z wami do końca, ta świadomość. Niestety jak sama przyznałaś zbyt wiele łączy. Domyślam się, że gdyby nie to zapewne myślała byś o rozstaniu. Przypuszczam, że większość ludzi ma podobnie.

Gość bachakiełbacha
namów męża i zapiszcie się do swingersów, będziesz miała wypolerowaną norę przez innych samców i wyrzuty sumienia znikną.

Gość 1414223
Tak to jest gdy rutyna i codzienność niszczą związek.Miłość nie jest dana raz na zawsze,trzeba o nią dbać.Ile razy się słyszy jak mąż mówi o żonie "moja stara" a potem zdziwko gdy na "starą" znajdzie się całkiem do rzeczy amator.

Gość pierdziulugulu
1414223 Wybacz, ale kobiety same dla siebie nie maja szacunku zatem jak mogą oczekiwać tego od innych? Moja siostra często mówiła, ale ze mnie stara rura. Ja nigdy tak bym o kobiecie nie powiedział, ale skoro ona serwuje takimi tekstami na prawo i lewo, to nic dziwnego, że z czasem jakiś facet to podchwyci i stanie się to swego rodzaju standardem. Jeśli ktoś nie jest gotowy na rutynę i codzienność niech nie wiąże się z nikim i zawsze pozostanie singlem... proste. Boże jacy wy ludzie jesteście przemądrzali... szkoda tylko, że wasza tak zwana mądrość mija się z prawdą i ni jak ma się do rzeczywistości. Czy na ten czat zaglądają sami prości i ułomni ludzie?

Gość ODPOWIADAJC NA TO
trafiłaś na sk**wiela Dlatego na kochanka lepiej szukać żonatego-jemu też zależy na dyskrecji. ale kurwa pierdolnęłaś! tępa dziwka! Chuj ci w dupę szmato. Od żonatych się kurwo odpierdol. ciągnij lachę gajowemu! Przez takie jak ty się związki rozpadają. Źle ci z mężusiem że szukasz kochanka to kurwa po chuj za niego wychodziłaś? pewnie kolejna tępa cipa. wyszła dla kasy a później szuka kogoś kto przytuli, okaże uczucia, zrozumienie. Trafiła na skurwiela bo się kurwa w cipie tępej zakochał? A co to on ją kurwa siłą zaciągnął do łóżka i zmusił? Niech siedzi w domu i znosi mężusia jak za takiego wyszła i takiego chciała a nie kochanków szuka.

Ja nie mogę!:( Gdzie ta boska sprawiedliwość, kobieta ma kochanego męża to się k...zachciewa, a ja niegdy bym czegos takiego nie zrobiła mając tak wspaniałego męża do dostawałam samych skunksów piep...,że powiedziałam-niegdy więcej!

Gość pierdziulugulu
hmm... czasami jesteśmy jak magnes i przyciągamy takich właśnie ludzi, albo inaczej, to oni nas przyciągają... widocznie podoba się Tobie w nich pewna cecha i to Ciebie właśnie gubi... niektóre kobiety lubią zarozumiałych i aroganckich idiotów, bo wydaje im się paradoksalnie, że owi mężczyźni są silniejsi psychicznie i będą potrafili się nimi lepiej zaopiekować, ponadto są tacy władczy i męscy, a nie tak jak inni, mamisynki i życiowe niedojdy... potem okazuje się, że owa siła stwarza sporo konfliktów i arogancja przejawia się na związek w którym zaczyna się psuć... to dziwne, że kobieta myśli iż egocentryk i narcyz, będzie w stanie pokochać ją ponad wszystko... oni kochają tylko siebie... to tylko taki przykład...