Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawka&szampan

Nieregularne branie yaz i brak okresu

Polecane posty

Gość Truskawka&szampan

Brałam yaz, skończyłam je brać bo stwierdzilam ze i tak zapominam wiec nie ma sensu wyrzucać pieniędzy. Z ostatniego opakowania, wzięłam pierwsze 5 tabletek prawidłowo, potem oczywiście zapominalam i brałam tak co dwa trzy dni, aż do momentu kiedy miało sie teoretycznie opakowanie skończyć. Wtedy juz właśnie przerwalam. Niestety nadal nie mam krwawienia z odstawienia, badz miesiaczki (nie wiem jak to nazwać juz teraz). Jeszcze kiedy " brałam" tabletki to zauważyłam ze sluz robi sie bardziej plodny kiedy ze dwa dni zapominalam, a kiedy wzięłam pigułkę robił sie biały taki jak podczas nieplodnych. Myślicie ze przez to moje "kombinowanie" i zapominanie nie mam okresu? Trochę sie stresuje..

Gość 04367
Albo przez rozregulowanie gospodarki hormonalnej albo jesteś w ciąży.

Gość Truskawka&szampan
W ciazy raczej nie bo robiłam test i wyszedł negatywny, a jakbym była to by był ok 6 tydzien wiec wyszedlby juz raczej pozytywny, myśle.. Miał ktoś taki problem? Muszę iść do gina czekać na okres?

Gość kukaracza bum bum
Rozregulowałaś się na maxa takim byle jakim braniem hormonów, musisz czekać teraz na okres, jak po max 3 mies nie będzie to do gina. Bo teraz to możesz tylko od lekarza dostać zjebke za nieodpowiedzialne i bezcelowe branie anty.