Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy2012

czy przesadzam? pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość anonimowy2012

Witam kafejkowych ludków. Mam pytanie, bo nie wiem już sam czy dobrze robie. Moja dziewczyna ma do mnie pretensje o to, że np przy składaniu życzeń daje buziaka w polik innej dziewczynie. Czy to faktycznie coś złego, nie powinienem? Pytam się poważnie, w szczególności pytanie do dziewczyn.

Gość Mario Bolucci
ona przesadza.

Gość anonimowy2012
A Wy dziewczyny nie byłybyście zazdrosne gdyby Wasz facet składając życzenia z jakiejś okazji dał buziak w polik?

to raczej normalne że ludzie się całują podczas składania życzeń. Twoja dziewczyna ma chore jazdy

Gość Mario Bolucci
ja nie jestem. Ja mam wiecej kolegow, moj chlopak ma wiecej kolezanek. Nie jestem zazdrosna, bo nie ma o co byc zazdrosną. A może mój chłopak powinien być zazdrosny, ze koleżanki całuje w policzek, bo może sobie myśli, ze jestem krypto-homoseksualistką? ;)

Gość anonimowy2012
nie mówimy o relacjach damsko damskich, czy mesko-meskich.

Gość Mario Bolucci
Widac, ze nie zrozumiales mojej wypowiedzi. Mojemu facetowi nie przeszkadza ze pocaluje mezczyzne z policzek z okzaji skladalania zyczen,, mi nie przeszkadza, ze on caluje swoje kolezanki i przyjaciolki.

Gość kaska_zlosnica
Głupi jesteś! Masz fajną dziewczynę i dbaj o nią, a nie całujesz współlokatorkę której wynajmujesz mieszkanie, a ona daje Ci prezenciki z okazji Bożego Narodzenia, a Ty nie wiesz jak masz się zachować więc ją całujesz. Taka jest prawda, a nie dawanie buziaka w polik przy składaniu życzeń!! Napisz po prostu prawdę tak, jak było, a nie samą końcówkę! Sama napisałabym po Twoim wątku, że dziewczyna jest chyba niezbyt mądra!