Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ma20

przemoc

Polecane posty

Gość Ma20

hej...nie wiem co mam zrobic:( nie chce mi sie zyc moze mi ktos pomoc? mam 20 lat. od 4 lat jestem w zwiazku,od 3 lat moju chlopak zneca sie nade mną psychicznie i fizycznie, nie mam juz sil, mieszkamy razem i nie moge odejsc bo nie mam dokąd. prosze zaradźcie:(...

Młodziutka jesteś, chcesz całe życie się tak męczyć? Do rodziców wróć. Po co z nim zamieszkałaś, skoro się nad Tobą znęca? Bo domyślam się, że nie mieszkacie razem od 4 lat.

Gość Ma20
po prostu moi rodzice ..ojczym mnie nie chce a mama lezy w DPS chora na stwardnienie rozsiane...niech mnie ktos wysłucha:(

Młodziutka jesteś, chcesz do końca życia się tak męczyć? Do rodziców wróć, po co z nim zamieszkałaś, skoro tak Cię traktuje? Domyślam się, że nie mieszkacie ze sobą od 4 lat.

Hmm ok, mieszkanie jest ich wpólne? Bo jeśli tak to prawnie możesz tam mieszkać. Chyba lepiej pomęczyć się z ojczymem zanim staniesz na nogi niż z kimś kto Cię niszczy psychicznie i fizycznie?

Gość Ma20
cholernie bym chciala zeby byl ten koniec swiata, kilka miesiecy jest wszystko super, a dzisiaj ledwo wstalam juz uslyszalam wypierdalaj. a kiedys mielismy miec dziecko, razem. tylko ze urodzilo sie martwe... naprawde nie mam sily...nie mam sily odejsc...

Gość Ma20
mieszakm z nim od 4 lat bo mielismy miec dziecko..potem tak zostało. kiedys byl inny. teraz czuje sie jak gowno...chcialabym zeby ktos mnie kochał.

Masz jakąś przyjaciółkę? |Powinnaś z nią tam pójść i aby była z Tobą jak się będziesz pakować, nigdy nie wiadomo co mu strzeli do łba. Mój były mimo iż byłam z rodzicami to z nożem do mnie wystartował jak odchodziłam. Najlepiej to kolegę weź. LEpiej mieszkać z ojczymem niż z katem !

Jak chcesz pogadać prywatniej to mój numer gg 3501647. Wiem przez co przechodzisz bo sama to przeszłam, ale z każdej sytuacji jest wyjście. Nie załamuj się, trzeba tylko ustalić plan. Jak chcesz to odezwij się na gg i postaram się pomóc.

Gość Ma20
Boze jak ja mam to zrobic tak bardzo bym chciala miec sile, on mnie dzisiaj probowal przejechac samochodem...nigdy nikomu nie mowilam jak jest miedzy nami,to taki wstyd:(

Kochana nie ma na co czekać, chyba, że chcesz wylądować w trumnie. Próbowałam pomóc mojej sąsiadce i tak jak Ty opierała się, bała się odejść. Wiem, że jest strach, ale popatrz mi się udało i jestem teraz szczęśliwa i żyję spokojnie:) Sąsiadka jednak nie przyjęła pomocy i teraz już jej nie ma wśród żywych bo ją wykończył. Młoda jesteś całe życie przed Tobą. Musisz tylko podjąć decyzję, że chcesz sama sobie pomóc, a wtedy inni Ci pomogą. To musi się zacząć w Twojej głowie.

To nie jest wstyd! Wstydzić on się powinien. Wstydem będzie jak nadal na to pozwolisz. Wiesz, jak chcesz to jak pisałam odezwij się na gg bo ja tu nie bardzo mam ochotę pisać o swoim życiu, a mogłabym naprawdę Ci jakoś spróbować pomóc.

Nie jest tchórzem, ludzie żyjący w patologii i nie mający wsparcia od normalnych osób, nie myślą jak oni. W pewnym sensie wydaje im się, że są uzależnieni od kata.

jest tchórzem bo boi się że bez niego sobie nie poradzi np. nie znajdzie sobie mieszkania najwyżej będzie mieszkała w przyczólku dla bezdomnych i tam od odpowiednich pracowników otrzyma pomoc i w końcu stanie na nogi i wyjdzie z tej sytuacji silna

Przede wszystkim nie patrz na to ,że kiedyś był inny. Wtedy tak naprawdę się maskował. Napiszę szczerze, że te chwile już nie wrócą. Nie ma co się łudzić. Dlaczego nie chcesz wrócić choćby do rodziców?

ok jednak może w temacie gdzie ktoś potrzebuje pomocy, można sobie darować osobiste wycieczki. Zresztą na wszystkich forach mam swoje zdjęcie i nigdzie nigdy nie było komentowane. Sama lubię wiedzieć z kim rozmawiam, wtedy jest zachowana dużo wyższa kultura wypowiedzi. Widzę jednak, że kafeterii to nie dotyczy. Na szczęście nie obchodzi mnie co myślisz o moich nogach :P

Orfnea to jest bardziej skomplikowane. Porozmawiałam z nią na gg. Mam nadzieję, że się odezwie jak załatwi to co jej napisałam.

masz zgrabne nogi i całą figure jestes szczupła tylko to nieudane zdjecie bo sie oparłaś o barierkę i za mało światła to co ona ma niby według was zrobić jak sie wyprowadzi to gdzie pojdzie?

Ja doradziłam jej w rozmowie wizytę w najbliższym domu opieki społecznej i rozmowę z psychologiem. Psycholog jak się rozezna w całej sytuacji, to pomoże jej. Może na razie mieszkać w domu pomocy, pomogą jej znaleźć pracę, i wtedy będzie mogła zacząć stawać na nogi. To jedyne wyjście, jako, że nie może liczyć na rodzinę.

Gość sadasdasdasda
Mając 16 lat już się pieprzyłaś ? I to z jakimś frajerem hehe Teraz cierp tępa szmato bo nie zasługujesz ani na litość ani na miłość. Powinien ci wpierdalać codziennie i ruchać do krwi nędzna suko. Idź się powieś albo się potnij bo takie gówna nie powinny chodzić po świecie hehe

Gość sadasdasdasda
Prosze was o czym my ut rozmawiamy? jakis maloletni cwaniak zawrócił tej kurewce w głwoei za młodu i teraz płaci za błędy to spokojnych przystojniaków nie było tylko trzeba bylo siadac na kutasa jakiemus chamowi? hahahaha temat mnie rozbawil naprawde czuje sie lepiej wiedzac ze cierpiesz :D 🖐️

Gość sadasdasdasda
ja mam dla ciebie rade w koncu i tak jestes kurewka to zrob sobie kilka fotek wrzuc na rokse dodaj ze tylko mozesz dojeżac bo nie masz lokum, lylac umiesz, anal wiesz jak, ruchanie jest ci swietnie znane 2-3 tygodnie i zarobisz na mieszkanie pozniej bedziesz klientow w mieszkaniu przyjmowac :D 🖐️ nie dziekuj PS. moze sam do ciebie kiedys wpadne na ruchanko ;)

Gość sadasdasdasda
dokładnie a póxniej wyja tepe suki na forum hhahahaahahaha takiej skurwionej szmaty i wyponizanej jak autorki to juz nikt nigdy nie zechce chyba ze sie na nia wysrac :D 🖐️

Gość sadasdasdasda
yyughiuh to ty byles tym zalosnym poyebem ktory wklejal tu zdjecia swojej sylwetki i swojego mikro penisa? hehe