Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona mama

mój syn sypia ze swoją dziewczyną... jak z nimi porozmawiać?

Polecane posty

Gość zawiedziona mama
Szczerze mówiąc miałam zabrać i zapytać co to jest ale mąż mi zabronił

Gość zawiedziona mama
No właśnie tego też się boję, że z nią mieszka, kiedy jesteśmy u niego ona zawsze jest ale mówiła, że tylko przyjechała.

Gość GorąceSłońce9999
Ja radzę Pani ( jestem młoda, pani starsza, z szacunku wiec piszę Pani) nic nie mówić synowi. To naturalne, że uprawiają seks- proszę przypomnieć sobie siebie z młodszych lat. Proszę sie cieszyć, że syn się zabezpiecza i bierze odpowiedzialność za pewne sprawy. A co do ślubu- czasy się zmieniły, młodzi uprawiają seks, często mieszkają ze sobą przed ślubem i nie widzę w tym nic złego- chyba lepiej pomieszkać ze sobą, poznać się, również w sferze seksualnej niż brać rozwód po roku. Pozdrawiam.

Gość Luiza27
dziwne,ze jesteś dzwiona...nie słyszałaś jak się gździli w nocy?mogłas tam pójść i powiedzieć"cisza mi tu"!!!!!!!!!odkryłaś dopiero po gumkach?

Gość zawiedziona mama
dlaczego ja byłam taka naiwna, mówiłam mężowi że tam są jej kosmetyki, buty a on że przesadzam jak przyjeżdża do niego to czemu ma nie być jej rzeczy. I niby, że mój chłopak ma psa yorka. Faceci nie kupują takich psów. Wszystko mi się składa w jedną całość

Gość alecooztego
To piszesz , ze prezerwatywy, a chcialas pytac syna co to jest?? To wiesz w koncu co to jest czy nie ??

Gość zawiedziona mama
mamy piętrowy dom oni nocowali na górze nic nie słyszałam

Ale to nie jest Twój problem z kim on mieszka, to dorosły facet. Raczej miałabym na Twoim miejscu do siebie ogromny zal że syn nie ma zaufania do mnie jako matki i mnie okłamuje

Gość alecooztego
No pewnie mieszkaja razem a Tobie nic do tego. Syn sie sam utrzymuje, nie mieszka u ciebie w domu wiec o co Ci chodzi?? Powinno Ci byc wstyd , ze jestes taka matką , że syn nawet nie chce Ci powiedziec o takich waznych sprawach z kim mieszka.

No i ty na tą góre to nie powinnas wchodzic az do wyjazdu Twojego syna z dziewczyna.

Gość alecooztego
wychodze z tad bo juz autorka zaczyna mnie denerwowac swoim ZACOFANIEM i WŚCIBSKOŚCIĄ.

Gość zawiedziona mama
zobaczymy czy pójdą w świętaq do komunii skoro żyją w konkubinacie... która matka na to się zgodzi..??

Gość xxxxxxxxxxccccccccccccccccccc
a tak z ciekawości ile syn ma lat?

Gość prowokacja 0/10
słabe prowo

Gość zawiedziona mama
Syn ma 25 lat a jego dziewczyna 21 jeszcze sudentka

Gość GorąceSłońce9999
Podpisuję się pod poprzednimi wypowiedziami. Pani syn jest dorosły i może robić to, na co ma ochotę. A fakt, że nie mówił Pani o mieszkaniu z dziewczyną świadczy o tym, że widocznie wie, jaki ma Pani stosunek do tego i że będzie Pani miała z tym problem. Proszę schować swoje średniowieczne przekonania głębooooko, bo inaczej straci Pani syna całkowicie. Utrzymuje się sam, mieszka sam, pracuje, ma prawo żyć z kim chce. Jest młody. Proszę wykazać się odrobiną zrozumienia. Proszę wybaczyć, ale nie jest Pani pępkiem świata, w który on musi być bezgranicznie zapatrzony. Nie chcę myśleć, co będzie gdy syn pozna swoją połówkę (o ile ta dziewczyna nią nie jest) i weźmie ślub- wtedy na 1 miejscu będzie kobieta jego życia.. czy Pani w ogóle to zniesie ?

Gość alecooztego
a moze w ogole nie pojda do kosciola. nie bralas tego pod uwage??

Gość GorąceSłońce9999
"żyją w konkubinacie"- co za moherowy tekst. Konkubinat kojarzy mi się z patologią..

Gość Luiza27
dziwne,ze nie słyszałaś nic.Ja zawsze jak ze swoim jeszcze wtedy nie mężem to robiłam u teściów to rano komentowali żartem,ze łózko trzeszczało i takie tam.Druga sprawa to taka,ze 25 latek,który nie miałby uprawiać seksu musiałby być nienormalny!!!masz zdrowego syna.

Gość Stanisław Bąba, koniec i trąba
a ile mama ma lat?

Gość alecooztego
pewnie z 60;)

a lubi mama dziewczynę syna?

Gość zawiedziona mama
lubię ale nie spodziewałabym się tego po niej.... taka elegantka myślałam, że ma zasady...

Gość zawiedziona mama
52

Gość alecooztego
No bo ma zasady, nie sypia z byle kim tylko ze swoim chlopakiem./

A mama czekała z seksem do ślubu?

Gość do mnie
boze kobieto co Ty nienormalna jestes, ze z doroslym faetem chcesz o sexie rozmawiac?? Jego zycie, nie wtracaj sie. Bedziesz straszna tesciowa!!!!

Gość zawiedziona mama
czekałam.

Gość pierdziulugulu
Skoro syn pracuje, ma własne mieszkanie i nawet wspiera Ciebie finansowo to znaczy, że dobrze mu się powodzi. Ponadto wnioskuje, że ma swoje lata i dzieckiem już dawno nie jest. Kto wie, może już nawet mieszkają razem, a Ty nadal o tym nic nie wiesz. Fakt, chciała byś aby to nadal był Twój mały synek, ale te czasy mijają już bezpowrotnie i musisz z pewnymi kwestiami się pogodzić.

Gość zawiedziona mama
Nie podoba mi się w niej jeszcze jedna sprawa...