Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baaku

Świąteczne dekoracje okien

Polecane posty

Gość aldonna17
ja kiedyś robiłam takie wzorki na oknach sztucznym śniegiem, dzieci to strasznie lubiły. Ale nie lubiłam tego zmywać więc teraz ustawiam na parapecie jakiś fajny stroik. Przez kilka lat wstawiałam w niego zwykłe świece, w tym roku kupiłam ledowe :) Będzie bezpieczniej, nie trzeba tak ciągle pamiętać, żeby zgasić :)

Gość plastyczne prace
uwielbiam plastyczno techniczne prace, dekoracje. co roku robie wiaszace ozdoby na okno z masy solnej. w tym roku są to pachnace cynamonem brązowo złote gwiazdy i na wstazkach je powiesiłam na karniszu. a swiece ledowe? pierwsze slysze! coz to za innowacja? czy to coś takiego jak swiecznikowe dekoracje z lampkami led? aaaa! a co roku moja mama robi stroik na stół świąteczny z sosnowych gałązek. w tym roku byll on razem z szyszkami sprejowanymi na złoto i małymi bobkami o matowym brązie :)

Gość sekta
bakuu marna kryptoleklama a te durnoty odpowiadają

Gość karina_wawa
U mnie w święta nigdy nie może zabraknąć świec zapachowych i kadzidełek. A w tym roku kupiłam jeszcze dodatkowo zapachowe dyfuzory. Bardzo fajna sprawa. kto ciekawy niech zajrzy tu http://zapachluxusu.pl/

Gość aldonna17
świeczki LED-owe wyglądają jak zwykłe świece, są wykonane z wosku, tylko zamiast knota i płomienia mają światełko na baterie, ale jak dla mnie wygląda to super naturalnie. No i jest bardzo bezpieczne. Ja kupiła tutaj http://www.bottonex.com.pl

Gość gość
Jak dla mnie najlepsze dekoracje takie jak rolety czy żaluzje oferuje właśnie firma Debastor.

Gość gość
jest masa różnych inspiracji na blogach i stronach :) ja uważam, że poinsecja jest idealna na ozdoby świąteczne i niekoniecznie musi być żywa roślinka, ale właśnie jej same kwiaty :)

Gość gość
Mnie się podobają różnego rodzaju podświetlane gwiazdy wieszane w oknach. Na przykład taką http://www.conrad.pl/Dekoracja-okna-Gwiazda-Deco-Plant-7870,-%C5%BBar%C3%B3wka,-IP44,-%28%26Oslash;%29-42-cm.htm?websale8=conradπ=1403524&ci=SHOP_AREA_22835_0900101 zawiesiłabym w sypialni lub w salonie. A wam jak się podoba?

Gość kasia01234
ja jeszcze dodałabym świece w sypialni i byłoby ekstra ;)

Gość gość
Też lubię takie gwiazdy i świece dekoracyjne. W salonie też dodają klimatu :) Tylko zwracam uwagę żeby dekoracje nie były zbyt duże.

Gość gość
Poinsecja! Dokładnie tak :D Znaczy gwiazda betlejemska, wystarczy kilka doniczek i od razu w domu robi się bardziej świątecznie. Do tego nie jest droga, a przy odpowiedniej pielęgnacji postoi aż do Wielkanocy!