Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

święta

Polecane posty

Gość ferotypo
obojetne, nie lubie tej całej wigili, sztuczncyh ceregieli, Ale koledy sa ok

nie lubię bo ścisk w marketach korki na drogach... sprzątanie, pieczenie, gotowanie święta sa dobre dla dzieci, nie dla dorosłych a..druga sprawa - jak ktoś nie ma kasy? to przeżywa koszmar dostanie ryż albo mąkę z mopsu i to są [pewnie zmarznie, odchudzi się]... jego święta!

kurcze, są jeszcze ludzie, którzy lubią te święta. Bo ja spotykam głównie takich, co tylko na nie narzekają. Z tym MOPS-em to wyjechałaś...

Z tym MOPS-em to wyjechałaś... :P nie wyjechałam mój brat roznosi paczki i wiesz...nie życzę nikomu takich świąt jak zapytaliśmy , co było w paczce? a wiedział i dla konkretnej rodziny.. to żenada!!! powinien być wspólny stół wigilijny w każdym mieście!!! jak sylwester! ..a u nas, jedni się nażrą, bo ich stać drudzy jedzą chleb i mleko z chrupkami!!! poczytaj, co wpisują ludzie...

Gość dsgadf
nie lubię bo ten okres jest dla mnie mega ciężki. Mieszkam w kamienicy i ciągle myśle jak zdobyć opał na zime. Aktualnie juz jestem bez kasy,no moze nie całkiem. Zostało mi ok 10 zł. A kolejne pieniądze 19 stycznia. :(

Gość dsgadf
takie prawdziwe święta to miałam może z 8 lat temu z roku na rok coraz gorzej kuleje z kasą. kupiłam wczesniej mąke,cukier itp trzymam to więc moze uda mi się upiec chociaż jakies ciasto zeby nie było ponuro

to jest to. o czym mówię jeden ma drogie auto, zakupy ekologiczne! drugi z kila mąki zrobi pierogi i pozagląda w okna innych, gdzie piękne choinki i dużo żarcia! niejeden popłacze, bo nie ma na czekolade dla dziecka.. i gówno daje to,że bogaty włoży do koszyka w markecie ryz, mąkę.. ktoś zrobi paczkę... niejeden nie będzie miał choinki, ciepła, jedzenia...

Gość przedwczoraj oddałam
minewra - a co to ma do tego, czy konkretnie TY czy AUTORKA lubi święta czy nie? Bo gadasz z lekka nie na temat :o Idąc tym tokiem rozumiem, że nie cierpisz też swoich urodzin, sylwestra, Wielkanocy, nie jeździsz na wakacje i nie wysyłasz swoich dzieci na ferie zimowe, tak? :o :D 🖐️ x Ja lubię święta i to bardzo. tę samą świąteczną radość zaszczepiłam swoim dzieciom i wcale nie wydajemy niewiadomo jakiego szmalu na prezenty, jedzenie itd. Jest skromnie, ale rodzinnie i to jest najważniejsze :) A wszystkim marudom radzę zrobić coś dla innych i porobić świąteczne paczki dla konkretnych rodzin, porozwozić ubrania, zabawki po domach dziecka, wspomóc psiaki w schronisku na zimę przy tej okazji - jest wiele sposobów by sprawić, że chociaż jedna istota spędzi te święta miło dzięki nam :)

przedwczoraj oddałam minewra - a co to ma do tego, czy konkretnie TY czy AUTORKA lubi święta czy nie? Bo gadasz z lekka nie na temat Idąc tym tokiem rozumiem, że nie cierpisz też swoich urodzin, sylwestra, Wielkanocy, nie jeździsz na wakacje i nie wysyłasz swoich dzieci na ferie zimowe, tak? x Ja lubię święta i to bardzo. tę samą świąteczną radość zaszczepiłam swoim dzieciom i wcale nie wydajemy niewiadomo jakiego szmalu na prezenty, jedzenie itd. Jest skromnie, ale rodzinnie i to jest najważniejsze A wszystkim marudom radzę zrobić coś dla innych i porobić świąteczne paczki dla konkretnych rodzin, porozwozić ubrania, zabawki po domach dziecka, wspomóc psiaki w schronisku na zimę przy tej okazji - jest wiele sposobów by sprawić, że chociaż jedna istota spędzi te święta miło dzięki nam :P lepiej się nie wypowiadj bo widzę,ze nie rozumiesz sytuacji niektórych ale ty masz dostęp do internetu więc jesteś ponad innymi! :D