Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khwws

dlaczego niemoge znalesc pracy

Polecane posty

Gość khwws

czy to moje przeznaczenie?

Gość A JAKIE MASZ WYKSZTAŁCENIE ?
ILE MASZ LAT ? I GDZIE WCZEŚNIEJ PCOWAŁAŚ/ŁEŚ ?

Gość gogo 33
dokladnie za malo info o tobie dlaczego zex bezrobotny

Gość GDYŻ NIE JESTEŚ KONSEKWENTNA
/NY

Gość khwws
33 lata wykształcenie wyzsze, próbowałem za granicą - ale musiałem wrócic, założyłem tutaj firme - biuro projektowe, niestety upadło, pracowałem fizycznie, mam zdolnosci artystyczne, zatrudniałem sie kilka razy - ale zawsze mnie zwalniali, naprawde zaczynam marnie to wszystko widziec. Próbowałem sie przebranżowić, zrobiłem studia podyplomowe ale to tez okazała sie kicha. Robie jakies drobne zlecenia w domu... mam dość siedzenia w domu. Naprawde zaczynam myślec ze juz zawsze będe bezrobotnym. A co ciekawe ludzie mówią mi ze jestem taki inteligentny, przystojny i wogóle. No ale przeciez jeśli byłbym taki mądry to miałbym kase nonie... ku..a

Gość aaadupa
A w jakiej miejscowości szukasz pracy? Może nie możesz jej znaleźć dlatego, że piszesz znaleść a nie znaleźć?

Gość khwws
najwieksze polskie miasto po stolicy.. naprawde jeśli macie sie czepiac ortografii do sobie odpuście odpowiedziom, ciekawym faktem jest to ze za granicą znalazłem super prace za super jak dla mnie kase... i co? i tak sie rozchorowałem że musiałem wracać, przeznaczenie?

Gość Azazel Pazuzu
bo jesteś niedouczonym tłukiem, a fakt posiadania dypolomu wyższej uczelnie nic tu nie ma do rzeczy

Gość khwws
poziom wiedzy i wyuczenia nie ma tu nic do rzeczy, bo są ludzie po podstawówce którzy robią z powodzeniem biznes