Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nagtd

Oto jaki mi numer zrobil dentysta

Polecane posty

Gość Nagtd

Do ktorego chodze od 10 lat prywatnie 4-5 razy w roku-nie chcial przyjac mnie z bolem bo ma duzo pacjentow i mam kogos innego szukac-a ja nie wiem kogo bo nie ufam innym dentystom zajebiscie nie?

Gość Nagtd
Niezle Nie?

Gość kamparek
Na przyszłość - http://dentlux.pl/ Wiadomo - kwestia taka gdzie mieszkacie, ale generalnie całkowicie odradzam byle jakie miejsca, bo można w taki sposób wyłącznie są problemów narobić. A z leczeniem na NFZ to już mega masakra.

A co ma zrobić, wykopać kogoś bo Ty potrzebujesz? Pełno jest stomatologów nie panikuj.

ja widzialam lepszy hit.. przyszedl starszy pan, z bolem, mowi ze od 3 dni go boli i prosi o wizyte juz teraz. pani rejestratorka odmowila mowiac, ze to po co czekal 3 dni... :O (tak jakby go miala zarejestrowac, gdyby przyszedl te 2 dni wczesniej) :D i kazala mu isc na pogotowie. a na pogotowiu wiadomo guzik mu zrobia - najwyzej wyrwa albo rozwierca i przepisza ketonal. ot polska sluzba zdrowia. a wizyte to ten pan moze miec na 29 czerwca:) ja stwierdzilam ze bede sie teraz zapisywac co miesiac-dwa w razie czego :)

widocznie Twoj dentysta za duzo hajsu juz ma :/