Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weroniczka21

Petting a ciąża

Polecane posty

Gość weroniczka21

Otóż mam takie pytanie. Uprawiałam z chłopakiem petting. On miał wytrysk. Po wytrysku zaraz wszystko ładnie wytarliśmy po jakieś poł godzinie znowu robiliśmy to samo tylko, że chłopak włożył mi palec do pochwy. Moje pytanie. Czy możliwe było zapłodnienie Dodam, że wg kalendarza dni płodnych miałam pierwszy dzień płodny, a owulacja następuje między 14-15 dniem cyklu który trwa od 28-30 dni. Bardzo proszę o odpowiedź bo troszeczkę wariuję.

Gość weroniczka21
Ale ja się pytam poważnie.

Żarty żartami, ale szkoda, żeby twoje pytanie tak tylko zostało skomentowane. Nie ma żadnego znaczenia, który masz dzień cyklu, bo do zapłodnienia nie może dojść w taki sposób, tj. palcem, mimo że jakiś czas temu wycierano spermę itd. W ciążę nie zachodzi się tak łatwo, chociaż jeżeli tak się tego boisz (słusznie, jeśli w nicku wiek), to zacznij brać pigułki, bo jutro zechcecie pojechać z chłopakiem dalej. Podsumowując, tym razem spoko.

Gość weroniczka21
Na prawdę dziękuję za pomoc. Właśnie zaczynamy o tym myśleć ale ze mnie jest okropna panikara i wydaję mi się, że muszę jeszcze do pewnych rzeczy dojrzeć ale dziękuję Ci na prawdę za odpowiedź :)

Nie ma sprawy. Niedługo zorientujesz się, że gra wstępna ma sens dlatego, że jest wstępna. Dobrze, żebyś wcześniej dojrzała do pigułek niż do seksu, jeżeli bardzo zależy Ci, żeby nad tym wszystkim panować.