Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MANIO PEDZIO

Jaki tani tablet ?

Polecane posty

Gość MANIO PEDZIO

Jaki według was jest najlepszy tablet do 400 zł ? Przekopałam internet i zastanawiam się nad trzema: TABLET TRACER OVO 1,2GHZ 512MB 8GB , NOWY TABLET GO CLEVER R74 ! 4GB , Ainol Aurora I 1.2GHz 16GB i tSCORE Core Ivy 7 Enjoy . Wszystkie mają HDMI bo chcę żeby miały i konieczną sprawą jest też autryzacja google żeby nie było problemu z aplikacjami. Znacie jeszcze jakieś tanie modele? Może ktoś z was ma tani tablet ?

Gość fiuhe
Zamów za darmo coś dla siebie www.free.amciu.com wszystko co za darmo do zamówienia przez internet

Gość gość
Niestety, ale mówiąc tani, dobry tablet, zazwyczaj mówi się o dwóch różnych . Nie jestem żadnym psychofanem apple'a. Twierdze nawet, że lepsze smartfony ma samsung czy htc. No, ale jeśli chodzi o tablety, to akurat iPad nie ma sobie równych moim zdaniem. Swoją drogą warto pamiętać, że wiele odpowiedzi w takich wątkach, to "komentarze sponsorowane". Dlatego, zanim się coś kupi, warto sprawdzić opinie na www.cosiepsuje.com . Tam piszą tylko o wadach danych produktów, więc na sponsorowanie czegokolwiek nie ma miejsca.