Binka26 0 Napisano Grudzień 21, 2012 Co robic? Okres spoznia mi sie 8 dni, ogólnie mam nieregularny, ale przez ostatnie 2 miesiace 28-29, więc przyjełam takiej długosci cykl. Zrobiłam wczoraj 2 testy i negatywne, nie mam teraz zadnych stresów, nie wiem co się dzieje. Czy to mozliwe, ze jeszcze bedzie pozytywny? Dodam, ze nic mnie nie boli jak to na okres zazwyczaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powtórz test Napisano Grudzień 21, 2012 za kilka dni i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula 23 Lata 0 Napisano Grudzień 21, 2012 powtórz test za kilka dni a jak nadal nie będziesz miała @ a testy będą negatywne to udaj się do lekarza lub zrób sobie betę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula 23 Lata 0 Napisano Grudzień 21, 2012 a który masz dzisiaj dzień cyklu ? starasz się o dziecko czy jak by to była ciąża to tzw wpadka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Binka26 0 Napisano Grudzień 23, 2012 Dzis mam 39 dzien cyklu, ostatnio taki długi miałam w styczniu 2012 r. No staramy się o dzidziusia, ale nie wiem czy trafilismy w płodne.Jutro rano planuje zrobic kolejny test, jak nic nie wyjdzie i okres nie przyjdzie, to chyba zadzwonie i umówie sie po swiętach do lekarza. Powiedzcie czy któras z Was tak miała, że testy wychodziły negatywne, miesiączki nie było a potem okazało sie ze jednak ciąza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach