Fifofa 271 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Niestety bycie bezbekiem nie jest ujęte w regulaminie. Trochę z nami popiszesz i wyjdziesz na ludzi, dam ci szansę. Lepiej nie, bo skrzywi sobie światopogląd. Każda mężatka szuka coś w sieci zamiast u swojego chłopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 99 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Wczułam się w amerykański film. wczuj się w fejsbuka 50+ Kubeczek dobrego humoru dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: I tak nic ani nikt nie przebije Giny, pisał do niego milutko i fajnie a jak się dowiedziala ile ma naprawdę lat to od razu zmiana zachowania 180° Fak brutalne to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 324 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Leżę. To ja na tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Za dobrze się tu z tobą bawimy! Koragol jest bajką o misiu który ma marzenia. Ale też jest nieudolny i tępy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To ja na tobie A na górze małolat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 212 Napisano 4 godziny temu W ogóle net się tak zaczął dzielić wiekowo jak w USA, u nas też ten trend przyszedł... Fb był w zasadzie uniwersalną platformą, teraz bardziej dla starszych, młodzi poszli na insta, tiktok, a najbardziej czerwone lewaki na bluesky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Lepiej nie, bo skrzywi sobie światopogląd. Każda mężatka szuka coś w sieci zamiast u swojego chłopa. Szuka bodźca potem lepiej z mynzami jest jak są do doopy, na coś się to przydaje bo by były całkiem wysuszone już Edytowano 4 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: I tak nic ani nikt nie przebije Giny, pisała do niego milutko i fajnie a jak się dowiedziala ile ma naprawdę lat to od razu zmiana zachowania 180° Nooo widziałam jak się odpaliła z wulgarami na niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Fak brutalne to było Tak. Jest na czarnej liście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To ja na tobie 100kg może być ciężko ale dam radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Lepiej nie, bo skrzywi sobie światopogląd. Każda mężatka szuka coś w sieci zamiast u swojego chłopa. Masz rację. Chłop nie wie jak wyleczyć bóle krocza po nacięciu w szpitalu a sieć wie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Koragol jest bajką o misiu który ma marzenia. Ale też jest nieudolny i tępy To macie coś wspólnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Nooo widziałam jak się odpaliła z wulgarami na niego Nie tylko ona. Parę osób też mnie już zbluzgalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Koralgor napisał: To macie coś wspólnego To twój nick. Nie ja. Ja zaczynam też się dobrze bawić niedorbku Edytowano 4 godziny temu przez Patryk20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wczuj się w fejsbuka 50+ Kubeczek dobrego humoru dla Ciebie Kiedyś kumpela mamy wysyłała jej całe prezentacje w PowerPoint na maila pełne głębokich przemyśleń i obrazów. Memy z kawusią to przy tym pikuś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Patryk20 napisał: Koragol jest bajką o misiu który ma marzenia. Ale też jest nieudolny i tępy I brzydki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A na górze małolat Na górze róże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: To twój nick. Nie ja. Ja zaczynam też się dobrze bawić niedorbku Coś nie trafiasz w klawiaturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Na górze róże... Mi się to śniło ale trójkąt był na łyżeczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Nie tylko ona. Parę osób też mnie już zbluzgalo A co się stało, byłeś gorszy w podrywie od Maćka0X? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mi się to śniło ale trójkąt był na łyżeczkę Też miałam dziwny sen ale nie pamiętam Ciekawe jak z każdym człowiekiem nie empatyzowac bo to męczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Coś nie trafiasz w klawiaturę Brzydki, tępy ale spostrzegawczy jak reklama żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mi się to śniło ale trójkąt był na łyżeczkę Nie moje klimaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 99 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Na górze róże... na dole Ela trudno mi uwierzyć co tu się odpierdziela 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Brzydki, tępy ale spostrzegawczy jak reklama żabki Ale już się przedstawiałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 4 godziny temu Pod łóżkiem lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 271 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Patryk20 napisał: Koragol jest bajką o misiu który ma marzenia. Ale też jest nieudolny i tępy Zależy ja znam taką wersje. Miś Koralgol jest sam, wypił pòł litra i śpi sam. Teraz sobie smacznie śpi, gołe baby mu się śnią. Tak to leciało. Edytowano 4 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Pod łóżkiem lezak Z dumbo wcinajacy donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: na dole Ela trudno mi uwierzyć co tu się odpierdziela Nawet Ci wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach