Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubiewymyślaćpseudonimów

faceci to swinie

Polecane posty

nie stresujcie się sprawdzam tylko teorie.

no i tak jak myślałam. albo trzeba kogoś obrazić albo w max 2 poście mieć słowo z *

Gość zasmucony okresem twym ;(
Wg mnie masa facetów to świnie.na swoich kompleksach i niepowodzeniach w młodości mamia potem dziewczyny nieszczerze uczuciami a w glegi serca mysla'wszystkie baby to kurwy' i to jest masowka z tego co widzialem islyszalem wśród męskiego towarzystwa w którym przebywawałem. Sory chłopaki że was wypucowalem ale wole trzymać z dziewczynami bo są szczere a wy jesteście trefni jak 2 lewe buty.!

hihi. szkoda, ze nie mam więcej czasu bo robi się ciekawie. już podszyw się pojawił. prawda jest taka, ze założyłam wcześniej 3 tematy, 2 pod innym nickiem i mi je skasowano. wiec założyłam ten by sprawdzić czy coś nie tak z moim kompem czy po prostu tematy są nieodpowiednie. wnioski zawarłam w 2 poście. pa. jeśli coś napisze to nie ja ;-)

Gość jimmy jimmy jimmmy
Jaak poznać normalnego? Napewno nie po małych swinskich oczkach!

Gość pieprzyk na lewym jajeczku
Tak naprawdę to faceci są dziwkami a czemu? Bo oni uprawiają sex bez uczuć wzystko oschle i mechaniczne zero chemi i magii

To dziwczyny im same się pchają do łóżka a później narzekają że to to tamto

Gość pieprzyk na lewym jajeczku
Woda2 masz małego więc niemasz prawa głosu chyba że wypowie się na kafe odtatni prawin na tej ziemi no i wtedy może pozwolimuly tobie póki co spaduwa! ;)

ciekawe czy wy czytacie wszystkie wypowiedzi zwłaszcza te autora czy tylko dopisujecie co myślicie po przeczytaniu tematu ewentualnie pierwszego postu. sądząc po tym co od mojej ostatniej wypowiedzi zostało dopisane to raczej to drugie :-D