Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój Skarb :(

podwyższone leukocyty Wejdzcie

Polecane posty

mam podwyższone leukocyty czy może to powodować ból pod brzuchem po środku jestem prawie w 19 tyg ciąży.

Gość szczerze...
a jaki masz wynik?

Gość szczerze...
ja mam wyniki na internecie coś mi świta że też coś miałam z leukocytami ale nie znam norm

12

Gość melettte
ja mam 14, jestem przeziębiona, więc myślę, że to przez to, ale dziś ginekolog mi powiedział, że w ciązy taka liczba leukocytów jest normalna.

Gość Ja też mam na wyniku
z badań napisane leukocyty 10-12 ale mnie nic nie boli(18tc)

Gość szczerze...
ja 22.05 ostatnia miesiączka i tak: 10.07 - 8,3 17.09 - 9,7 21.11 - 11,701 14.12 - 13,801 Nic mnie nie boli.

Kurcze to dlaczego mnie boli:(i jak mocz oddaje to troszke też. W tym jednym miejscu mnie boli od pepka jakieś 10cm pod pępkiem

Gość szczerze...
ja bym się pytała lekarza, może dlatego, ze wszystko ci sie teraz rozciąga?? leukocyty(o ile sie nie myle) są związane chyba z anemią, ale nie jestem pewna.

Gość szczerze...
mnie skolei piecze przy sikaniu jeśli w nocy nie wstane i wytrzymam np od 23 do 5 rano...

nawet nie wiecie jakim jestem kłębkiem nerwów:( :( :( Ja jak długo nie idę do wc to później jak się załatwie to mam lekkie uczucie jakby @ miała się zjawić. Boli tak jak mówiłam 10 cm pod pępkiem po środku?

Gość szczerze...
nie jest jeszcze fest pozno, znajdz namiar na prywatnego ginekologa zadzwon i się zapytaj najwyżej raz pójdziesz do innego lekarza po porade nic się nie stanie :)

myślałam żeby może jechać do szpitala zobaczyć ale Pewnie by od razu mnie zostawili.

Gość szczerze...
nie zostawili, uwierz mi oni patrzą jak nie zostawić a nie jak zostawić:) Byłam z atakiem wyrostka to raz mnie odesłali do domu dopiero na 2gi dzien zatrzymali :) Tzn ten mój wyrostek będzie miał na imię Jakub ale pierwsza diagnoza to był wyrostek :)

tak się boję:( nie jest to bardzo silny ból No ale czuje jak cmi cały czas

No i jak kawalek przejdę to boli troszke mocniej:(

Gość szczerze...
to nie siedź tylko jedź bo to pewnie nic poważnego a stresem szkodzisz Maleństwu

Gość yaaaaaaaaat
może być lekka infekcja albo zapalenie pęcherza, trzeba by zrobić posiew moczu i wymaz z pochwy ale to nie jest wysoki wynik

a może to przez nerwy? Cały dzień czytam o tych złych zakończeniacha stresuje się bardzo od rana do nocy:( Ciągle bym tylko płakała:(

Gość oj tam,oj tam;-)
Czesto w ciąży leukocyty fizjologicznie sa podwyższone-przyczyn szuka się,jak przekraczaja 20. Jeśli chodzi o ból... Niechce uśpić twojej czujności, ale różnego rodzaju bóle w ciąży zwykle sa niegroźne i świadczą o powiększajacej sie macicy. Wszelkie ciagniecia,silne skurczowe bole,częste twardnienia brzuszka warto jednak skonsultować. Myśle jednak,że panikujesz. Spróbuj opisać mi ten ból. Tam też znajduje się więzadło-mnie najczęściej boli jednak po bokach, w okol.pachwin- czasem pobolewało w środku-plus bóle pleców. Silny,narastajacy ból w okolicach pępka może świadczyć o odklejaniu się łożyska,zwykle towarzyszy mu krwawienie-to b.niebezpieczne. Bole jak na @ na tym etapie ciaży to skurcze i moga powodować skracanie się szyjki. Weź no-spe,magnez i do łóżka. Świeta sie zbliżaja,wiec pewnie sie przeforsowałaś. Poczekaj do jutra-jeśli ból bedzie sie nasilać,lub pojawi sie krwawienie-migiem na IP-czasem bóle brzucha w ciąży nie sa zwiazane ze sprawami ginekol.,może to być np.wyrostek.

boli mnie po środku podbrzusza 10 cm pod pępkiem jak Leze ale bardziej jak chodzę również jak podnoszę się z łóżka a może to twarda macica? Biorę magnez codziennie No spa tylko trochę pomaga ostatnio w poniedziałek gin sprawdzała szyjke była długa i nie było skurczy.

Oj tam Oj tam jesteś

up