Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie*mnie*przytlacza

zycie mnie przytlacza

Polecane posty

Temat jakich wiele - jestem sama, stara i sama. Nie bylam nigdy w powaznym zwiazku, czuje sie gorsza od ludzi, chociazby byli glupsi, mniej zdolni, mieli paskudny charakter, albo byli brzydsi (cokolwiek), bo kiedy przychodzi do rozmow o swietach, weekendach, sylwestrach to ja nie mam co powiedziec ;/ jest mi zle smutno, wiem, ze juz nikogo nie bede miec. "Powodzenie" (to slowo tu nie pasuje zupelnie) mam tylko u zajetych i znudzonych facetow. Musialam sie wygadac. Nie wiem, jak przezyje reszte zycia.

Aha, i do tego jestem ostatnio strasznie zazdrosna i nie lubie tego u siebie. Jest dokladnie tak jak pomysleliscie - zgorzkniala stara panna.

28 ;/

ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Jaka stara? Babo młoda jesteś, teraz to mnie obraziłaś, bo jestem dużo starsza od Ciebie :P A tak na poważnie, jeśli będziesz tak o sobie myślała, to ludzie tak Cię będą odbierać.

w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Podszywy sa niezle ;) Nie chce mi sie zaczerniac nicku, bo nie wiem ile ten temat potrwa. Ale to jest straszniedolujace, ze ludzie na poczatku studiow trafili na wielka milosc i tworza wieloletnie zwiazki a ja nie moge i teraz okazji do poznania mam juz coraz mniej. A do tego spodobal mi sie jeden facet (sam mnie bajerowal), ale oczywiscie jest zajety i siedze i rozmyslam jak bardzo zazdroszcze jego narzeczonej ;/ Rewelacyjnie...

Gość Titi1984
Ci, którzy są ze sobą bardzo długo też mają problemy - a to są już znudzeni, a to ktoś chce skoczyć w bok itp. Zawsze człowiek ma jakiś problem, a Twój można zmienić. Polecam książkę "Pozytywna zmiana" i "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy",a zobaczysz jak Twoje negatywne myślenie prowadzi Cię samo do samotności.

Gość powialo kulturą
chyba ostatnio przechwalałyśmy się ktora z nas piękniejsza? to ty? odpisz

Titi1984, moze i tak, ale jednak wszyscy zostaja ze swoimi partnerami i nit nie trafia z powrotem do obiegu randkowania i poszukiwan. Czytalam te ksiazki, czytalam rowniez Sekret. Zolzy sa dobre w przypadku, kiedy ma sie stycznosc z wolnymi facetami, a niestety ci, ktorzy mi sie podobaja, okazuja sie zawsze zajeci.

Gość powialo kulturą
to nie ty niestety tamta dziewczyna to chyba pasztecik

Gość Titi1984
Wow no to czytałaś Secret i nadal się dołujesz wiedząc do czego to prowadzi ? działaj ! to najważniejsze, a facet sam Cie odszuka.

Oh odszukuja mnie, ci znudzeni i zajeci ;) a ja potem sie zadreczam, ze tacy fajni sa zajeci a ich dziewczyny to szczesciary. A Sekret to bajka, tzn na pewno pomogl tworcom sie wzbogacic ;) Tobie pomogl w czyms?

Gość Titi1984
Mnie najbardzisej pomógł film "Yesman" - jak zastosowałam się do tej metody to było genialnie :) polecam

Ja na codzien nawet nei chce faceta, a pojawia sie taki jak ten i rozwala mi caly swiat :(

Gość Skojarzeniowiec
Wypisz , wymaluj kobiece wydanie Adasia Miałczyńskiego. Życie mi się nie udało. Muszę odpocząć. ...... NIe ma w moim życiu miejsca na kobietę mojego życia