Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MK Kaffee

Szukam faceta-przyjaciela.

Polecane posty

Jak w temacie,do pogadania do wyzalenia sie. Musi byc na poziomie,no i najlepiej bez kobiety,zeby nie bylo podejrzen,ze robie podchody,lub mam niecne plany.Rejon śląska.:)

Gość volfkanga
to sie chyba nie uda. faceci nie szukaja przyjaciol w kobietach, lepiej dogaduja sie z wlasna plcia na ogol.

Gość Bo tylko mężczyźni zdolni
są do przyjaźni

Gość tak, słuchaj ludzi z kafe
co za bzdura. Ja mam przyjeciela faceta. kiedyś na poczatku naszej znajomości zakochałam sie w nim troszeczkę, zrestzą sama nie wiedziałam co to za uczucie, ale okazało się , ze to uczucie to najpiękniejsza przyjaźń damsko-męska na świecie i on odrazu mówił, ze szuka przyjaciółki :-) zresztą on ma ze 3 przyjaciółki i 1 przyjaciela

własnie teraz czekam na niego z gorącą czekoladą i łakociami :-) spotykamy się przed świętami, mamy prezenty :-D i mnóstwo tematów do obgadania :-D

Facet przyjaciel to najwspanialsza rzecz jaka mnie w życiu spotkała. Mogę na niego liczyć w każdej sytuacji, przezylismy już tyle razem i zawsze się sprawdzał :-) ja równiez sie sprawdzam :-P Zawsze wolałam facetów do pogadania, bo dziewczyny mnie nudza , bredza tylko o ciuchach i kosmetykach eeee nuda

No a najbardziej cenię w facetach konkret :-) jasno i na temat

Gość nie nie nie... ... ...
jestes brzydka czy szukasz frajera - jelenia którego będziesz zamęczać dyrdymałami?? Pisałem kiedyś z taką koleżanką - PRZYJACIÓŁECZKĄ PRZEZ ROK, spytałem po tym roku czy może byśmy się spotkali.... i na tym skończyła się nasze wirtualne koleżeństo/ przyjacielstwo naprawde szkoda czasu na takie bezsensowne pisanie

Gość bywam czytam wiem
Wszystko pasuje tylko nie to że mam kobietę

Z facetem lepiej się rozmawia o sprawach damsko-męskich, bo daje spojrzenie z drugiej strony na pewne sprawy. Do tego faceci są bardziej szczerzy i powiedzą prosto z mostu jak jest, a nie będą się doszukiwać dziesiątego dna itp. :)

Sorki,tak to jest Jak sie pisze na tych cudach techniki,slowo jezyki sie wkradlo.Chodzilo o to mi,ze Bytom to ladny nie jest.

Gość nie nie nie... ... ...
spierdalaj -radze unikać takich przyjaciółeczek dziewcze szuka jelenia do wyżalenia.... a jak znajdzie se chłopa to kopnie w dupe lub będzie prosić o rady przyjaciela ;) :classic_cool:

Ja Saale w zyciu nie mam,w zasadzie Jestem spelniona osoba.Widze chlopcze,ze cue zycie doswiadczylo,ale nie mierz kobiet jedna miara!:D

Gość Radzi Wiłowicz
Kto wie? Może warto spróbować? Jedno, dwa spotkania jak nie zamoczysz bata to napiszesz, że .....wolę tego nie ciągnąć, nie lubię igrać z uczuciami, nie wiem czy sobie poradzę ze sobą :)

Gość Radzi Wiłowicz
Zresztą kto powiedział, że nie może się zwierzać pod kołderką po ognistym seksie? No kto? Ma rację, że szuka faceta do pogadania, bo baby to podludzie. Jedyne co taka przyjaciółka może doradzić to , żeby zrobić tak , żeby było gorzej.

Gość gość
Witajcie, szukam mężczyzny w okolicach 30-35 lat, otwartego na znajomość, raczej tylko wirtualną, w celu wymiany poglądów, długich rozmów o wszystkim, podzielenia się problemami, przedstawienia swojego punktu widzenia w odniesieniu do różnych, także przyziemnych spraw. Nie jest to ogłoszenie matrymonialne ani towarzyskie. Nie chodzi mi o przelotną, jednorazową znajomość. Mam 27 lat, mieszkam za granicą. andzia3234@o2.pl