Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaga

szczęscie w miłości:(

Polecane posty

Gość anaga

czemu trafiam na samych "niegrzecznych " chłopaków? którzy nie patrzą na charakter tylko na wygląd i zależy im tylko na jednym?

Gość korek9
bo oni nie chcą się wiązać tylko wyruchać i zostawić

Gość spragnionyyy
Bo lubisz takich facetow i tylko tacy cie pociagaja? A tych spokojnych i porzadnych uwazasz pewnie za niemeskich i ciotowatych 🖐️

Gość anaga
no co ty , to nawet ja wiem tylko czemu tak jest?

Gość anaga
to prawda pociągają mnie tacy ale czy w tym jest tylko moja wina że tylko tacy zwracają uwage?

Gość spragnionyyy
Tacy juz sa i tyle, ich nie zmienisz 🖐️ Jesli tacy cie pociagaja to sie z nimi mecz i nie narzekaj :D

Gość anaga
to co mam zacząc sie interesować frajerami i dupami wołowymi żeby zaznać miłości?

Gość spragnionyyy
Jesli dla ciebie spokojni i porzadni faceci to frajerzy i dupy wolowe to nie mam pytan. Baw sie dobrze z ruchaczami, bo milosci z nimi nie doswiadczysz 🖐️

Gość anaga
ja nie mówie że wszyscy spokojni faceci są tacy ale najczęsciej uroda nie idzie w parze z charakterem oczywiście są wyjątki;d

Gość anaga
mam taki problem od można powiedzieć szczerze 1,5 roku. Miałam wykonaną kolonoskopię z pobraniem wycinków, po której okazało się, że mam mikroskopowe zapalenie jelita grubego limfocytowe. Dostałam Asamax (mesalazyna), Debretin, Duspathalin Retard, bakterie symbiotyczne jak np. Trilac, Linex Forte. Niestety te tabletki połykam jak cukierki a efektów brak. Mam hemoroidy I stopnia. Podejrzewam, że pewnie przez to uchodzą ze mnie gazy bezwiednie. Dzieje się tak już dla mnie zdecydowanie za długo mimo stosowania diet zalecanych przez lekarzy i tabletek. Czuję się skrępowana, nie mam po prostu życia, boję się iść gdziekolwiek, bo wiem, że zaraz ludzie obok poczuję ten koszmarny zapach. Nie mam pracy, musiałam przerwać studia, bo nie dało się normalnie żyć, pracować i nadal nie da. Szukałam pomocy w internecie i tak znalazłam najpierw Pana książkę a później opinie ludzi, którzy są generalnie zadowoleni. Mam ciągle wzdęty brzuch, nadmierne gazy, wypróżniam się raz na dzień rano, ale ciągle czuję parcie na stolec. Raz miałam przez ok.tydzień biegunki od razu jak coś zjadłam. Odłożyłam Asamax. Biorę tylko ten Linex Forte i Enzymy trawienne Gastric. Przeczytałam, że może to być efekt braku enzymów. Zdaję sobie sprawę, że te gazy i wzdęcia to nie musi być spowodowane jelitem grubym i jego mikro zapaleniem. Często odbija mi się po jedzeniu, w trakcie, a nawet jak nic nie zjadłam. Mam zimne ręce i stopy, to już można powiedzieć od najmłodszych lat. Dokuczają mi bardzo bolesne miesiączki. Przez to wrzucałam do siebie tony tabletek przeciwbólowych. Mam 23 lata i koszmarny problem. Żaden lekarz mi nie pomógł, traktują ten problem błaho, polecają mi Espumisan i tyle.

Gość nwjndjwndwj
prawda jest taka, ze tylko przystojni sa fajni. te wszystkie grubaski w okularach albo szkielety ościste (fuuuj) to totalne wsiury. tak jak wygladają tak żyją i tak się zachowują. FACET MUSI MIEĆ KASĘ I WYGLĄD!!

Gość spragnionyyy
Piszesz, ze ci niegrzeczni chlopcy patrza tylko na wyglad i zalezy im tylko na jednym. A czy ty sie od nich roznisz? Z twojego ostatniego postu wynika, ze ty tez patrzysz tylko na wyglad... Czyli krotko mowiac - ciagnie swoj do swego 🖐️

Gość anaga
problem polega na tym że ja bym chciała niebrzydkiego a porządnego:D

Gość anaga
zna ktos takiego :D?