Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kayobi18

dziwne plamienia

Polecane posty

Witam, od dwóch dni mam krwiste plamienia, a okres skończył mi się dokladnie dwa tygodnie temu. Mam okres od 6 lat, ale nigdy nie był regularny. Co to może oznaczać ? Proszę o pomoc :(

nadżerka nie leczona może przerodzić się w nowotwór musisz iść do ginekologa żeby Cię zbadał

ok, dzięki za pomoc :) mój chłopak od razu zaczął dramatyzować, że jestem w ciąży

aleeeee jeśli z nim to robiłaś to jest taka możliwość, ponieważ jajeczko zagnieżdza się w macicy i wtedy może być lekkie krwawienie więc powodów jest wiele dla których możesz miec takie plamienie

wiesz ja nie wiem jak wy tam się zabezpieczacie czy kochacie się na początku z gumką czy bez to też zależy bo już w prejakulancie są plemniki mniej zdolne do zapłodnienia ale są także wiesz

ja myślę, że bardziej już możliwa jest ta nadżerka, więc pójde do lekarza po świętach

Gość że co że jak
Piszesz że okres miałaś 2 tygodnie temu więc to raczej plamienie owulacyjne. Też tak czasami mam, za pierwszym razem jak mi się to pojawiło, byłam przerażona poszłam do ginekologa i on mi powiedział że w środku cyklu tak może się dziać

jeśli piecze cię przy oddawaniu moczu to możesz mieć też jakąś infekcję układu moczowego, te objawy mogą być ze sobą połączone, jeśli masz jakiś probiotyk ginekologiczny to weź, nie zaszkodzi, jak masz coś do smarowania typ provag żel to posmaruj, złagodzi objawy, na zapalenie pęcherza dostaniesz leki bez recepty, wiec do czasu wizyty u lekarza możesz coś kupić w aptece

szczypanie już mi przeszło, od czasu do czasu tak mam. więc nie wiem czy było powiązane z tym plamieniem :)

Gość Biala rosa
A ja mam inny problem.... Mam plamienia i to spore, biale, zolte, nieprzyjemny zapach :( Bylam u gienkologa, prywatnie, podobno najlepszy w miescie, powiedzial ze to normalne i niekotre kobiety tak maja... Ale cos nie moge w to uwierzyc.... Jak myslicie?

ja też kiedyś miałam takie różne te plamienia, potem był czas kiedy wszystko było czyściutkie i teraz miałam tak jak pisałam. ale gdy miałam podobnie jak ty, nie działo się nic poważniejszego :) możliwe, że jest tak jak powiedział ten lekarz, ale zawsze dla pewności możesz iść do innego :)