Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan baby z radomia

babo z radomia!!!!!!!!!!!! jesteś boska!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fan baby z radomia

ajlowju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fan baby z radomia
🌼

Gość fan baby z radomia
🌼❤️

Gość zenadka zenatka
...kobieta nie kradla...brala na siwta dla rodziny... po jej wygladzie widac ze nie jest celebrytka ani nie ma milionow na koncie,,,, prosze was dajcie jej spokoj,.,,,barala na swieta...nie znamy jej sytuacji,.. \jest mi przykro ze tak wszyscy na nia jada... a pomysleliscie co ona czuje?co czuje jej rodzina? serce mnie boli....bo to tak jak by np. z naszej mamy/babci ktos sie smial bo brala dla nas do domu.... a co jesli jest naprawde biedna?? nie dosc ze biedna to wysmiewana...

Gość fan baby z radomia
🌼 ❤️

Gość zenadka zenatka
nie macie sumienia? skoro tam poszla to chyba nie dlatego ze jej sie nudzilo i nie miala co robic i postanowila po mrozie chodzic...tylko najwidocznije potrzebowala tych produktow.... jest mi przykro bo caly zcas mysle o tym gdyby to moja mama brala dla mnie na swieta to...a cala polska by sie z niej smiala...!!!

Gość agatkaRZ.radom
rozumiem mleko, chleb, jaja, ale naprawde napój 3 cytryny jest niezbedny do życia? poza tym to zgadzam sie ... szkoda,że sie tak debile nie śmiejecie z rządu jak was okradają politycy :)

Gość zenadka zenatka
....najlepiej smiac sie zprostch rzeczy gdzie nie trzeba wysilic rozumu i inteligencja ---czyli np. widze baba bierze duzo napojow pijak nie umie sie wyslowic a gdzie trzeba pomyslec policzyc czy naprawde np. zus mnie nie okradl czy skarbowka dobrze odbliczyla cos to nie bo po co nie wiem nie umiem nie rozumiem pargrafow przepisow...

Gość zenadka zenatka
a gdyby to wasza mama wam brala te napoje jakbyscie sie czuli??

Gość Velvva
nie pochwalam takiego lapczliwego rzucania sie na towar i raczej mnie to smieszy ale jak przeczytałam najlepiej ocenione komentarze na youtube to poczułam sie niesmacznie ludzie wyzywają od starych kurev, żeby zdechła, yebany moher, niech powyzdycha to pokolenie , stare pierdoIone kurvy i takie epitety nie mam pojęcia skąd tyle agresji, jesus maria, po co ci ludzie tak sie spinają gorzej bluzgają niż na pedofila , nonsens

Gość dupaszonnnaa
ja tam nie widze w ogole w tym nic smiesznego. wziela 3 butelko oranzady i sie podniecacie tym ze ojeju olaboga, faktycznie takie to zabawne:o

Gość no dokladnie
chamscy jestescie, na wigilie na miescie nie choda tacy co maja kasy duzo i wgl.. nie ma sie co smiac z tej pani, no trudno, moze nie wiedziala ze kamera jest i tyle, napewno nie kradla tylko wziela dla swoich bliskich, nie badzcie nie mili.. TREZBA BYC CZLOWIEKIEM

Gość zenadka zenatka
pierwszy raz widze taki chamstwo...to jest normalna kobieta i dajcie jej spokoj

Gość mrówkowa z ..
Tam nawet kubeczków nie było, butelka stała daleko wiec musiała sięgnąc po nią, lepiej się nie śmiejcie bo widząc poziom naszego społeczeństwa i tego co je bawi kazdy z nas moze stac sie pośmiewiskiem- nawet biorąc jakiś produkt wystawiony na degustacje..

Gość zenadka zenatka
.....do jasnej anielki a dlaczego panstwo zabiera nam pieniadze jakies podtaki to jest dopiero wstyd pracujesz a oni zabiora...to jest siara

Gość no dokladnie
ona wziela dwie bo jedna podala komus ! obejrzcie filmik i sie przypatrzcie, kazdy bral ja nie wiem o co wam chodzi wgl,

Gość Velvva
ja bym sie nigdy nie rzuciła ale nie wyzywam tej kobiety tym bardziej że nie było kubków to jak miała to wziąć ? odkręcić korek, upić kilka łyków, zakręcic i odstawić na stół ? wzięła se i tyle mnie akurat to rozśmieszyło w takim charakterze rozczulenia ale agresywne komentarze na portalach że to stare pisowskie kurvy, żeby zdechły, oto polska itd normalnie koszmar , nie rozumiem po co ci ludzie tyle jadu leją, zabili by ta kobite gdyby mogli

Gość fan baby z radomia
❤️

Gość mrówkowa z ..
Ta Wigilia w ogóle jakas dziwna, tylk gazowany napój i pakowany chleb, taka troche atrapa :o

Gość zenadka zenatka
nawet jakby wziela 10 niech bierze daja to biore..ty bys niewizał??na degustacji nie beizresz??na spotkaniu biznesowym nie bierzesz? na urodzinach nie bierzesz? na wigili nie bierzesz nic do jedzenia ze stolu?? to dziwny jestes... bo wydaje mi sie ze jak ejst to sie czestujesz...chyab jestem z kosmosu bo nie wiedzialan ze ze stolu sie nie bierze....to tylko dekoracja pardą

Gość mrówkowa z ..
Mnie też wkurza taka idiotyczna obłuda. Po to były tam napoje by je brać, a może producent specjalni rozdmuchał taka nagonke? :o

Gość zenadka zenatka
....przypadkowo tam sie nie wziela jkaby byla bizneswomen nie miala by czasu lazic po mrozie i brac podarunkow.... dali to wziela widocznie czula taka potrzebe jakby miala hektrolitryu w diomu i stac by ja bylo na napij za 2zł to by nie wziela bo by sie jej nie chcialo tachac taki kawal drogi...kobieta uboga i prosze was dajcie jej spokoj wiecie jak jej przykro jest pewnie teraz.. a jej dzieci pomyslal ktos o tym??\ nie pewnie ze nie..,,,lepiej lacha cisnac bo pomyslenie wymaga wyczynu ekstremalnego...cos nie do osiagniecia...

Gość żeeeenadanieżenada
Popatrzcie dobrze na filmik.ona tę pierwszą butelkę komuś podała.Wcale nie musiała być taka łapczywa,kamera pokazuje to co chce

Gość no dokladnie
ale taki nasz kraj, zero zrozumienia, wspolczucia jakiegos i MYSLENIA przede wszystkim o kims kogo wlasnie sie obgaduje, ale nic nie poradzimy, ciesze sie ze jednak widze ze sa tu normalne osoby

Gość fe4r54t4323
ten facet któremu podała był z nią

Gość mrówkowa z ..
Ten tekst podsumował to co tak naprawde o tym mysle: http://wyborcza.pl/1,126764,13086965,Nie_bawi_mnie__chytra_baba_z_Radomia_.html

Gość zenadka zenatka
wyglada jakby ktos jej zazdroscil tych napojow....hahaha nie jedna ona bierze na swiecie cos za darmo...wiec hm hmh hm jak to ubrac dobrze w slowa... lepiej przeanalzowac komu sie nalezy zaislek z mposu i czy slusznie go dostaje z anasze pieniadze....a nie na vzarno pracuje zeby dostac zapomoge a nie kobiete ktora bierze dla rodziny napoje na swieta ufundowana przez producenta:/ podkreslam to jest czyjas mama/babcia....co czuja jej bliscy? super swieta tworcy filmikow demotow ufundowali kobiecie i jej rodzine zenada a kto pierwszy wpusil film do sieci leb przy samej du...pie bym ukrecila i dala do sieci pajac jeden

Gość dupaszonnnaa
smiac sie, ze kobicina wziela 3 napoje, ludzie sa tacy plytcy:o ktos puscil w siec a reszta zrobila z tego taka sensacje, ze normalnie zal:o tylko czlowieka uposledzonego moga bawic takie rzeczy. ka pamietam na mojej stodniowce jak po balu ludzie sie rzucili ( szczegolnie matki) na wszystko co zostalo, siatami wynosili do domu, bo im zal bylo zostawiac. a tu taki smiech wielki bo se babowina 3 napoje za 2 zl wziela.

Gość zenadka zenatka
....to jest zenada ja nie wiem co w tym strasznego...smieszne w takim razie jest juz to jak cos czytam ze wigilia na mrozie ze niby mialo to byc dla wszytskich do plastkowego kuibeczka gdzie kubeczki nie ma....i zenujace jest to ze ktos wpadl na pom,ysl ze wigilia n amrozie i zimny napoj gazowany pomyslodawaca niech sobie sam zlopie na mrozie lodowaty napoj gazowany.... i dobrze baba zrobila poszla pic napoj z rodzina do domu...na siwta a nie na mrozie zlopac zimny napoj...

Gość zabbadooo
baba rzeczywiście wymiata, mało nie pękła sięgając po tego zbyszka... ludzie na byle gówno są pazerni