Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgorzknialasdfsdfsdf

boje sie, ze juz zgorzknialam ;/

Polecane posty

Myslicie, ze jest jeszcze droga powrotna?

Gość IMO12404
Nie narzekaj autorko, zawsze mogłabyś być sztywniarą...o, cześć WHO. :classic_cool:

A jaka jest roznica miedzy sztywniara a zgorzkniala? ;p Wy dwaj to sie czesto spotykacie na takich tematach ;) laczy was misja pomocy zdolowanym kobietom? :)

Gość IMO12404
zgorzknialasdfsdfsdf "Wy dwaj to sie czesto spotykacie na takich tematach laczy was misja pomocy zdolowanym kobietom?" ­ To się wkopałem. :P

No to pomagajcie jak juz jestescie ;p

Gość IMO12404
To umówmy się tak: WHO ratuje duszę, ja natomiast ciało. :classic_cool:

Jak w temacie - martwie sie, ze to sie bardzo rzuca w oczy w pracy i widzi to reszta ludzi poza praca. Nie mam faceta, miec nie bede na pewno i zastanawiam sie czy nie sfiksuje przez to. Nie podoba mi sie taki stan rzeczy, bo chcialabym miec kogos fajnego, ale no jak sie zawalilo mlodsoc to trudno sie mowi ;] Ale nie chce byc zgorzkniala baba ...

Oglądaj wartościowe komedie, no nie wiem.. nikt nie lubi sztywniaków (wiem z doświadczenia :P )

Gość IMO12404
Autorko - jeśli autentycznie nie możesz mieć (czy może tak Ci się zdaje), to czego bardzo chcesz, co Cie jak widać męczy, to raczej nie ma ucieczki przed zgorzknieniem - pomimo rady "znajdź hobby/zajmij się czymś innym", którą z pewnością usłyszysz od WHO. :classic_cool:

Ogladam, ja duzo zartuje z ludzmi, jak cos opowiadam to zawsze sie smieja i lubie z nimi rozmawiac, ale... wydaje mi sie ze w oczach widac ten smutek , ktory odczuwam z powodu samotnosci. Ajak juz zaczna tematy o dzieciach, kredytach, co robili w weekend z partnerem/ka to juz w ogole mi smutno bo ja nigdy tego nie bede miec.

Kurcze IMO, to bede siedziec na kafe juz do smierci i czytac jakies smuty.

Gość IMO12404
Zawsze możesz pokazać cycki. :classic_cool:

Komu? To pomoze w jakis magiczny sposob? ;p

Gość IMO12404
zgorzknialasdfsdfsdf " To pomoze w jakis magiczny sposob? ;p" ­ Mi na pewno. :P

Bo, uwaga, chcialabym kogos kto mi sie podoba z wygladu i z kim mam tematy do rozmowy. Aha i zeby byl wolny, bo to jest warunek, ktory jest obecnie najtrudniejszy do spelnienia. Nie latam po imprezach, bo na 20latkiow w klubach nie poluje (za stara jestem i nie mam z nimi tematow) i wypytalam juz wszystkich znajomych, czy znaja jakichs wolnych facetow, ale nie. A do sympatii mam obrzydzenie.

Gość IMO12404
Jacek - uspokój Ty si...zaraz...to WHO się rozgrzewa. :classic_cool:

Gość IMO12404
Pewnie masz 25-28 lat. Daj zdjęcie, to ocenimy szanse - nie musi być cycków...na razie. :P

27... Pokazalabym wam fote, ale a nuz siedzi tu ktos z pracy ;p nigdy nie wiadomo ;p Z reszta co to zmienia, nawet gdybym byla mega piekna wedlug faceta, to jak juz sie spoznisz na moment, kiedy facet jest wolny, to potem on sie tylko zeni i po sprawie.

Gość IMO12404
Wiedziałem, że jesteś "stara". :D ­ Podaj maila i dawaj zdjęcia. :classic_cool:

Szczerze mowiac to nie wiem, do jakich klubow w Warszawie chodza ludzie ok. 30stki. OPo prostu w moim otoczeniu jak juz ktos siezakochal w wieku 18 lat to juz tak to leci do 30stki z jedna osoba, slub itd itd...

Gość IMO12404
Jeszcze do tego Warszawka - nic tylko przebierać w Amantach, co pewnie robisz Autorko. :classic_cool:

skoro facet to twoja jedyna radosc i cel w zyciu to czemu nie sprobujesz poszukac na jakims portalu łączącym w pary?na pewno się tam cos wygrzebie, chętnych są tysiące o różnych wymaganiach, nieraz niewielkich.musi byc polak czy moze byc obcokrajowiec?