Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgorzknialasdfsdfsdf

boje sie, ze juz zgorzknialam ;/

Polecane posty

Mnie już do katolika dalej być nie może ;). Ba, do jakiejkolwiek religii dalej mi być nie może :P Chodzi o to, że nie mam potrzeby spotykania się z osobami z kafe. Nie jestem ułomem w zakresie kontaktów społecznych - nie mam z nimi problemów i tym samym w zupełności wystarczają mi te w rzeczywistości. Nie muszę przenosić znajomości zawieranych tutaj na tzw. "real".

Gość Zuzanna Amelia & 21
Pomijajac juz taki drobny szczegol ze ludzie z kafe spotykaja sie czesto z mysla o randkach i zwiazkach a Ty jestes zonaty ?

Nie, jestem wolny, natomiast spotkanie się z osobami z neta jest trochę jak kupowanie kota w worku, tzn. nie wiesz jak dana osoba wygląda. Jakbym miał problemy z zagadywaniem do dziewczyn w rzeczywistości to mogłoby być jakieś rozwiązanie (kafe), ale mnie to jest po prostu niepotrzebne.

Gość Zuzanna Amelia & 21
A skoro juz zeszlismy na te tory - to co wlasciwie robisz na kafe ?

Nie wiem już ile razy odpowiadałem na to pytanie :P. Są 2 główne powody i jeden poboczny: 1. Mam nieco naturę społecznika - lubię pomagać ludziom, a czasem można tu komuś pomóc. 2. Bywa śmiesznie ;) 3. Obecnie w robocie mam plażę (nic się nie dzieje), a że muszę odpocząć od pisania artykułów to odmóżdżam się na kafe ;) A Ty?

zajrzalam tu jeszcze, az 5 stron sie zrobilo, ale w sumie recepty zadnej. nie dziwie sie, sama nie wiem, co bym poradzila komus takiemu jak ja ;)

Wiem, ale kurcze, ja to gdzie nie pojde to i tak nikogo nie poznam ;/ jakies fatum nade mna wisi, jestem tak zrezygnowana w temacie ze nie wie co dalej robic;/

Gość Zuzanna Amelia & 21
WHO - ja zabijam czas. Czasami daje sie porwac jakims dyzkusjom /ostatnio coraz rzadziej/ I czasami odzywa sie we mnie filantropijno charytatywna czesc mojej osobowosci. Autorko. Z tym zgorzknieniem uwazaj. Dobrze ze to widzisz ale z czasem mozesz przestac to zauwazac.

Gość IMO12404
Autorko - gdzie zdjęcia? :P

Od tak dawna ze juz nie pamietam. Generalnie jestem stracona.

Gość IMO12404
Pewnie 2 lata. :D

Wbiłaś sobie Autorko coś do głowy i nam ciężko coś takiego wybić. Co tu dużo mówić - jesteśmy tylko bezimiennymi internetowymi kafeteriuszami. Jedyne co mogę Ci poradzić to tyle abyś się nie zniechęcała. Trudno mi ocenić jakie masz szanse wszak nie wiem jak wyglądasz, a nie oszukujmy się - wygląd jest ważny przynajmniej na początku. Jeżeli jesteś przynajmniej średnio atrakcyjna to jeżeli będziesz wychodzić do ludzi, to znalezienie kogoś jest tylko kwestią czasu.

Jezu ja to nawet nie lubie szukac kogos :/ Ostatnio sie nacielam na faceta tak, ze odechcialo mi sie na jakis czas :/

Gość IMO12404
No i zbliżamy się do sedna. Autorka MA satelitów (jak KAŻDA), tylko na jednym ostatnio się przejechała i teraz jesteśmy świadkami klasycznego płaczu z serii "nigdy nikogo nie znajdę". :classic_cool:

Ale co to znaczy wyjsc do ludzi? Na studiach bylam, w pracach bylam, w pubach bywam, w klubach bywalam, znajomi mnie nie chcieli wyswatac, na praktykach bylam, na szkoleniach tez. I co? nic.

Coz sie stalo? ;) zakochalam sie jak idiotka w takim jednym, a tu sie okazuje, ze on w zwiazku 6 letnim zareczony. No ja cie przepraszam... Oczywiscie nie zachowywal sie tak ;/ Ale spokojnie, moja kolezanke tez cos takiego spotkalo, tylko oni nawet 'para' zostali na miesiac.

Chodzi mi o to, że pomimo dotychczasowych porażek nie powinnaś się zniechęcać - dalej próbować. Cóż, trafiłaś na buraka - wielu takich. Ale są również i spoko ludzie. IMO dobrze napisał - przejechałaś się na jednym i teraz masz doła na wszystkich.

Ale wy nie rozumiecie ze oni wszyscy sa zajeci :D W calej Warszawie.Albo siedza w domu jak ja. A ja bym chciala kogos poznac spontanicznie a nie przez anonse w necie.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Dziewczyny a kiedy Wy sie wreszcie nauczycie ze WASZYM PSIM OBOWIAZKIEM , dla wlasnego dobra i w ramach lojalnosci do innych kobiet jest poinformowac partnerke takiego pana ze koles udaje kawalera na boku + Niech sie koltun glupi wezmie za tego faceta tak zeby innym dupy nie zwracal a jak nie potrafi to niech go odda innej.. Nie dla psa kielbasa.

Zuza - bo z nim pracuje i nie chce miec zlej atmosfery w pracy. Poza tym to ich piaskownica i zabawki, co z tego, ze zawracal mi glowe prawie pol roku, nawet jak sie juz wydalo, ze kogos ma.

Gość IMO12404
Musi być naprawdę Super Adonisem, skoro ma własny haremik, a sam haremik jeszcze go usprawiedliwia. Koniecznie daj mu dupy autorko - warto.

Gość Aparat007
Tak jest , musisz zwiekszyc swoije szanse. Usmiechac sie wiecej do mezczyzn ktorych zauwazasz , ze mogliby potencjalnie cos wiecej. Nie ktorzy z nas nie kumaja tych waszy znakow w stylu, poprawianie wlosow jak sie spojrzysz na faceta. Do mnie sie ostatnio bardzo fajnie usmiechnela dziewczyna w recepcji, patrzyla mi sie prosto w oczy. Od razu bylo widac , ze ma ochote na jaks kawke. Ale czasem nam facetm sie po prostu niechce poznawac nowych samic. Dobrym miejscem jest tez silownia albo basen.

Aparat007, to moze ja bylam ;p ja sie usmiecham do facetow w windzie i w recepcji, bo czasem fajnie jest po prostu zamienic z kims obcym pareslow. Nie wiem czy na kawe bym od razu poszla, ale fajnie sie rozmawia czasem. O, silownia, to jest dobry pomysl! Tylko troche wstyd z moja forma isc i sie mierzyc z przyrzadami :D ale to jest najlepszy pomysl,bo kluby to niezbyt lubie. IMO, przestan ironizowac ;p

Gość Aparat007
TY to raczej nie bylas mija droga, bo ja jestem Lodnynie. :) Tamta Pani to byla wysoka brunetka ze 175 wzrostu, dlugie brazowe wlosy, calkiem interesujaca no i ladny usmiech. :)

Gość Zuzanna Amelia & 21
Naprawde nie masz tam nikogo z kim mozna sie umowic chocby na niezobowiazujaca kawe ? Ot tak zeby chociaz przez chwile zajac mysli czyms /kims innym ?

No to rzeczywiscie nie :D