Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny jezdziec

no i co tu robic?

Polecane posty

Gość samotny jezdziec

witam.wkoncu zaczął się mój dlugi wekhend. Ale co z tego? Siedzę sam w domu.na zewnątrz -10 to się nawet z domu wyjsc nie chce,chcialbym cos porobic. Lodówa pelna, jakies drobne są,tylko kobietki brakuje.i stąd ten temat.jestem z okolic bydgoszczy,mam 33 lata,przystojny,zadbany.lubię sex i chętnie umówilbym się z fajną kobietą na sex.taki niezobowiązujący,bezwstydny, nawet kilkudniowy.to ma byc naprawde mile spotkanie. Jakas chętna z moich okolic?

Gość takajedna :)
cześć samotny fajny anons odpowiadam tylko dlatego, że też mi się nudzi trochę chcesz pogadać dla zabicia czasu ? znaczy w oczekiwaniu na chętne ? :P

no i masz chętną hehe :P tylko nie wiem czy taki sposób prezentacji nie jest bardziej zastraszaniem niż dobrze rokującą odpowiedzią :P te laska powiedz coś o sobie co ? :P

ciiicho, może się któraś nie połapie :P cześć Bó :)

Gość Maratńczk w ...
No znowu widać Bó się wpiernicza w tryby,jak maszyna chodzi.Wypad rób,daj ludziom pogadać.

ta tylko, że nie ma z kim bo pan zaanonsował i poszedł sobie :(

cześć :)

Ńczyk, o co ci się rozchodzi? Wolność czy nie? Nie wchodzę ci na kolana, zatem daj mi spokój!

Gość Maratńczk w ...
Ty wiedzmo nigdy nie będziesz miała spokoju.Wpier...asz się we wszystko co tu się naczytasz.Daj sobie spokój bo nie pożyjesz na kafe...

Maratńczk w ... a skąd takie chamstwo w piątkowy wieczór ? a pytał się ktoś Ciebie o zdanie ? Ja pierniczę co tu są jakieś obwody wyborcze czy co ?

Lodówka? Też w Simsach miałem pełną. :) Później muchy latały. :O Bo mi się nie chciało. :O Rozgrywki on lane są leprze. :) Weźmy takie Kafe. Nadepniesz komuś na odcisk i już nie musisz się martwić jak i czym nakarmić rybki, bo tak smęcą że nie wiesz, którymi kamieniami w nich rzucać. Tymi pod ręką, czy z wybrukowanej drogi. :) ;)

Gość Maratńczk w ...
Naszły tu same asy kafe,których nikt nie lubi,tylko ta biedna klawiatura.Sami się między sobą pieszczą i piszczą z podniecenia.Dobrane towarzych.Każdy temat ludziom popsują.

myszko ale kto popsuje ? autor poszedł w pizdziet z tego co widzisz nawet odpowiedzieć nie raczy :) choo pogadać nie wściekaj się szkoda wątroby :P

Arnold, dla ciebie nauczę się na pamięć słów. Podobają mi się. Mokra na wejściu, może być naprawdę fajnie, zerżnę cię sóko, taa, taa, ciippkoo kochana, aaa, oo, mmm, wypnij się, aaa..🌼

Gość Maratńczk w ...
Bó się spuszcza uwaga,lećcie po wiadra :)

Ńczyk, bo zacznę do ciebie mówić Kwiatuszku. Siedź cicho. Morda w kubeł, ze tak powiem rynsztokowo. P.S. zapiąłbyś mnie, co? Pff.

Gość Maratńczk w ...
Du Schlampe kein komentar.Kannst Du mich in Arsch lecken und noch was :)

Chciałbyś. Wiem. Arnold, to druga młodość moja? Nie wiem. Nie wiem czy z pierwszej wyrosłam.

Gość Maratńczk w ...
Wie gesakt chabe.Alle sind da.Reden bitte Schlampe.

Gość Maratńczk w ...
Morgen geht weiter alle Verikte Schlampe.Bis schpater !

Jux, teraz Bó' żka :D :D Vero, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, że te projekty spokojnie dają sobie radę bez Twojego matkowania. :D To "indywydualności" Kafe i jak mogą to wyssają z Ciebie co lepsze a jak się już znudzisz, lub Janusz zejdzie, ( bez obrazy 100 lat ) Na razie rządzisz, chociaż Bó to przez gardło nie przejdzie ale wozi się z Tobą, chce zobaczyć jak skończysz?

Nowy w mieście wybaczam ci wszystkie twoje zachowania względem mnie.

Bóżka, bardzo mi się :D :D :D Jakie tam dostojne Bó Własnego pomysłu, co wymagało pewnego wysiłku, bo kobieta ma mrowie w tzipie i wyreperownie na sygnale jest konieczne, ale że mamejstwo powszechne a bawidamków pełen sztos, to usycha a ja na to wszystko z przykrością muszę patrzeć. :(