Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aajaajajjdnndbhrhvx

Dlaczego ona mnie bila?

Polecane posty

Gość aajaajajjdnndbhrhvx

Krece z pewna dziewczyna od niedawna i wczoraj zaprosilem ja do siebie na maly seans filmowy. Ogladalismy jakis film o egzorcyzmach tytul to bodajze "Demony" i podczas strasznych scen ona zamiast rzucic mi sie w ramiona to mnie okladala przerazona piesciami :/ i to konkretnie. Na rece mam doslownie fioletowego siniaka. Pozniej przy innych horrorach tez mi sie obrywalo. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem. O co chodzi? Teraz boje sie ja zaprosic ponownie bo jeszcze mi zeby powybija ;/

Gość dfshujhjwearu
może jest chora? ma jakieś lęki/paranoje, albo tak reaguje na stres? najlepiej to się jej zapytaj, tylko delikatnie ;) Ja mam tak, że jak mój facet zażartuje ze mnie w towarzystwie, to mu dam przez łeb, albo "mukę" :D Ale zauważyłam, że nie tylko ja tak robię ;) Jednak reakcja Twojej dziewczyny mnie dziwi, i nie jest to zdrowe zachowanie moim zdaniem...

Gość lolllzzz
jesteś facetem i nie umiesz się przed dziewczyną obronić? Kup sobie gaz pieprzowy :D

Gość tammm
głupiś, zaproś ją na jakieś romansidło.. skoro jest taka gwałtowna w reakcjach to kto wie co się zdarzy :)

Gość prudencja
Nie jest to normalne.

Gość powialo kulturą
tammm super pomysl mu podsunąłeś małoz krzesła nie spadłam ze śmiechu