Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemchybaalko

wypilam dwusetke i

Polecane posty

Gość jestemchybaalko

naszlo mnie na myslenie. tez macie cos w zyciu, co zrobiliscie w przeszlosci, i teraz to ukrywacie przed innymi, nawet najlepszym przyjacielem, musicie w tej sprawie klamac i boicie sie to wyjdzie? a dodatkowo macie wyrzuty sumienia>?

Gość jestemchybaalko
ale mi to ciazy! klamalam od poczatku. bo sie wstydzilam. bo zaluje sytuacji z przeszlosci. i ogolnie mam talent do konfabulacji. i nie wiedzialam ze bedziemy przyjaciolkami. tak strasznie sie boje ze to wyjdzie na jaw, ze strace przyjaciolka, a nawet jak tak nie bedzie, mam tak straszne wyrzuty sumienia. sklamalam strasznie. nie domyslicie sie jak. nawet jaklbyscie chcieli. a jedno slowo jednej czy drugiej osoby i wszystko wyjdzie na jaw. co mam robic? uciac kontakt? przyznac sie? nie zrozumie. czy zyc z tymi wyrzutami sumienia?

Gość Każdy ma swoje tajemnice.
Niektórych inni nie poznają nigdy. Wypij kolejną butelkę, ale włącz jakąś fajną komedię. Ja na Twoim miejscu bym połówkę kupił, lepiej wytrzepie.

Gość jestemchybaalko
ok, kurwa, moglam kupic pol litra, albo pierdole i litr, ale za pozno, nie mam jak do nocnego podjechac. kazdy ma swoja tajemnice, ale przysiegam ci, ze nikt takiej jak ja. klamalam i krecilam na wlasne zyczenie, a moglam milczec. a jak to wyjdzie? boze swiety, co ja narobilam?!?!?!?!!?!? strace przyjaciela, na ktorym mi zaczelo zalezec, rozumiesz?!!!!!!!!!!!!!!!!!! musze ciagle miec sie na bacznosci, uazac na slowa i kontrolowac sytuacje!!!!

Gość wrażliwy romantyk
A ja wypiłem Theraflu i mi się qrna spać zachciało. Co robić?

Gość jestemchybaalko
romantyk, napisz cos konstruktywnego, zamilcz albo idz spac :O przezywam kurwa zyciowy dramat ciole 😭

Gość wrażliwy romantyk
Wiesz co, spierdalaj.