smerfetkaliska 0 Napisano Grudzień 22, 2012 Witajcie. Jestem osiemnastolatka i wraz z moim chłopakiem bardzo sie kochamy i chcielibyśmy rozpoczac wspolzycie..w lutym jedziemy do zakopanego.romantyczny domek z kominkiem..stara sie stara:).. Tam wlasnie chcialabym to zrobic.. Od trzech miesiecy biore pigulki madinette.nie zdarzylo mi sie zapomniec. Pierwsze wejscie chcielibysmy oboje poczuc bez gumki. Poczuc sie po raz pierwszy tak dokladnie..reszte stosunku oczywiscie gumka..niezle kombinowanie ale oboje tego chcemy. Jednak moje przwwrazliwienie daje o sobie znac..wciaz boje sie że to pierwsze wejscie moze byc w skutkach bardzo plodne..co o tym myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy wiadomo kto 0 Napisano Grudzień 22, 2012 przecież pierwsze wejście do domu nie musi być w gumianych pelerynach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetkaliska 0 Napisano Grudzień 22, 2012 Przekomiczne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Grudzień 22, 2012 Kochanie! Tabletki mają wyższą skuteczność niż prezerwatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaroooszy Napisano Grudzień 22, 2012 Widać że nie jesteś do tego przygotowana emocjonalnie jak długo jesteście razem i ile on ma lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetkaliska 0 Napisano Grudzień 22, 2012 Mam 18 Lat.. z chlopakiem jestem 4 miesiace ale wcześniej Znalismy się ponad rok.bylismy prZyjaciolmi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaroooszy Napisano Grudzień 22, 2012 To do czego Wam sie śpieszy? Petting Wam nie wystarczy? Jeśli chłopak nalega to może sie okazać że tylko na tym mu zależy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetkaliska 0 Napisano Grudzień 22, 2012 Chlopak w zadnym wypadku nie naciska, nie kombinuje..nic z tych rzeczy.oboje tego chcemy..prosze nie robic mi tu psychologicZnej analizy:) jestesmy pewni. A pytanie dotyczy czegos innego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaroooszy Napisano Grudzień 22, 2012 No ok więc odpowiedz jest taka że jeśli bierzesz tabletki antykoncepcyjne zgodnie z instrukcją to niema sie czego obawiać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetkaliska 0 Napisano Grudzień 22, 2012 No skoro tak Mowia zorientowani:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gergfg Napisano Grudzień 22, 2012 @jaroooszy to ich przeżycia, pragnienia, więź i pytanie "To do czego Wam sie śpieszy?" brzmi jak pytanie zgreda albo księdza. a moim zdaniem dobrze się przygotowują i trzymam kciuki, żeby to był niezapomniany wyjazd i szczęśliwy związek :) smerfetkaliska, jeśli bierzesz tabletki zgodnie z instrukcją, to prezerwatywy są zbędne. naprawde nie musisz się o to bać, możecie skupić sę na czymś innym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vhgkuhi Napisano Grudzień 22, 2012 Właśnie to, że smerfetkaliska boi sie czegoś czego bać się nie powinna świadczy o tym że nie jest jeszcze w pelni dojrzala do seksu. Normalne dorosłe kobiety zabezpieczają się albo tabletkami albo prezerwatywą i nie mają schizy ze przy dwoch metodach antykoncepcji zajda w ciązę. Pora dorosnąc albo przestac zabierac sie za sprawy zarezerwowane dla doroslych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szlagtrafi Napisano Grudzień 22, 2012 jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w 7mym8mym dniu cyklu . sex w pt a podobno dni plodne od niedzieli. chodzi o kilkiumin sex bez wytrysku, raczej, no ale zawsez jest wydzielina ejakulacyjna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gergfg Napisano Grudzień 23, 2012 vhgkuhi, znam dorosłe kobiety, które schizują.. znam dziewczynę, która wie naprawdę dużo w tych sprawach, zabezpiecza się, a jednak za każdym razem wariuje. jestem 25-letnim facetem i myślę logicznie, więc podchodzę do tego zupełnie inaczej niż one, ale z doświadczeń wiem, że dla kobiet jest to trudniejsze "Pora dorosnąc albo przestac zabierac sie za sprawy zarezerwowane dla doroslych." jest dorosła. a seks nie jest zarezerwowany dla dorosłych. zapomniałeś o swojej szalonej młodości chyba, nie miałeś takiej, albo jesteś z tych, którzy chcą być moralnymi przewodnikami i wychowywać innych. jeśli ma wątpliwości, to dobrze że pyta, bo po to jest forum, by pomóc, a nie się wymądrzać moim zdaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetkaliska 0 Napisano Grudzień 23, 2012 Strach wynika w moim wypadku z podswiadomosci.bo niby wiem doskonale ze tabletki powinny wystarczyć.ale zawsze mimowolnie czlowiek pomysli a co by bylo gdyby..nie chce sie z tym gryzc..boje sie nie ciazy ale takiego obciazenia myslami..to ma byc cudowne przezycie..nie traumatyczne. Stad to pytanie.. Aby pozniej nie dac wariackim myslom dojsc do glosu.. I ja znam dziewczyny ktora ,,dają dupy,, bez jakichkolwiek zabezpieczeń a znam też szczesliwe matki i zony które stosuja podwójne zabezpieczenie dla komfortu psychicznego ktory w takiej bliskosci jest bardzo istotny..dlatego panom niekwalifikowanym psychologom dziekuje..nie potrzebuje rad na temat swojej gotowosci lecz pytam doświadczonych ludZi o ich przezycia . Dziekuje za kazdy post w temacie. Wydaje mi sie ze tak nikla ilosc plemników jakie są w preejakulacie nie wygra z tabletkami..ale zawsze jest to ale:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Grudzień 23, 2012 Znasz mechanizm działania tabletek? A do Pana wyżej - seks jest dla dorosłych. A wszelkie nerwice należy leczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetkaliska 0 Napisano Grudzień 23, 2012 Znam..ale również jedynie z wielu tekstów znalezionych w internecie..moja nad wyraz uprzejma pani ginekolog w tym temacie nie byla sklonna mnie uswiadomic.. Tabletki blokuja owulacje.zageszczaja śluz szyjkowy..nie ma jajeczka nie ma ciazy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 23, 2012 a więc czego się boisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetkaliska 0 Napisano Grudzień 23, 2012 Mam czeste infekcje..od 13 roku zycia..antybiotyki..aktualnie tez koncze leczenie..boje sie bo jest to czynnikiem zmniejszajacym ich skutecznosc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rkampi Napisano Grudzień 23, 2012 Nie panikuj.aby sie uspokoic wylicz sobie w jakim dniu cyklu jestes.tzn juz grubo przesadzajac przed spodziewanym okresem tak z tydzien no i do 5 dni po:-) zobacz sobie info o cyklu..to plus tabletki i badz spokojna bo wiekszej pewnosci miec sie nie da.i spokojnie.ciesz sie.a ze sie niepokoisz to dobrze.powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Grudzień 23, 2012 rkampi-Tak, liczenie dni cyklu podczas przyjmowania tabletek. Autorko nie słuchaj tej rady, co to bzdura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Grudzień 23, 2012 *bo to bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rkampi Napisano Grudzień 23, 2012 Perw nie podbijaj paniki.jak wszystko jest ok to ja uspokoi psychicznie.o to tu chodzi.skoro nie ufa tabletkom ktore daja prawie100 procent pewnosci.to trzeba nad psyche popracowac . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach