Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady KA

włosy anielskie na choince- ubieracie?

Polecane posty

Załozyłam włosy anielskie na choinkę- pierwszy raz, zainspirowana choinką w miejscu pracy, jednak jakoś kiczowato wyszło, a wy zakładacie to na choinkę? Jesli tak to w jakich stylizacjach i kolorach?

Gość wiśnióweczka
jak byłam mała to zawsze mama zakładała te włosy ;-) ja nie lubię takich ozdób. Mam nowoczesną choinkę.

Gość LorenaLilila
nie zalkadam bo nie mam. mam tradycyjna choinke :P bardzo kolorowa ;) z suszona pomarancza i cukierkami (bialo czerwone laseczki)

Gość Selenemenea
Mam choinkę z lasu , na niej ciasteczka , cukierki , aniołki, bombeczki i właśnie włosy anielskie :-) Uwielbiam taka

Gość Selenemenea
I nie jestem osoba kiczowata , mam pieniądze , jakiś tam prestiż , więc wydawałoby sie ze moja choinka będzie jednokolorowa , futurystyczna , trendi ;-) Ja stawiam na stare tradycyjne , raz zaszalalama z nowoczesnością i to był mój błąd :-D Zapewniam Cię , ze masz piękna choinkę

Gość Selenemenea
Nie łańcuch odpadł :-) nie mam dla niego miejsca . A bez niego nawet lepiej wyglada , lampki są kolorowe ;-)

Gość cfsvfsev
nie bo to badziewnie wyglada , jak bylam mala to byl na to szal a etraz to jest ohydne

no ja też mam kolorowe lampki :) Mojemu facetowi choinka się podoba, tylko ja mam wątpliwości, ale chyba zostawię ją tak jak jest.

Gość cfsvfsev
czyli kicz = biedota buahahaha wiekszej bzdety nie slyszalam, w wiekszosci biedniejsi ludzie maja gust od tych nowobogackich

Włosy anielskie? Oczywiście! tylko teraz nigdzie takich prawdziwych nie można dostać. Jest lameta, a to mi się nie podoba. Mam 5 wiązek i bardzo o nie dbam, bo mają kilkanaście lat, a dla mnie bardzo cenne. Moja choinka jest bardzo tradycyjna. Oczywiście co roku żywa. Wysoka pod sufit, kolorowe światełka, bombki, łańcuch zrobiony przez moje dzieci, taki z kolorowych papierowych kółeczek, mnóstwo cukierków, wata jako śnieżek, no i włosy anielskie.

Gość LorenaLilila
Lady Wilkinson- to choinka mojego dziecinstwa :D nie cierpie 2 ew. 3 kolorowych choinek :O

Lorena, to choinka i mojego dzieciństwa, a trochę tych lat już mam i nigdy innej u mnie w domu nie będzie. Te dwukolorowe to takie "biurowe", "wystawowe", a nie domowe.

Gość Jednym słowem mówiąc
Moja choinka jest prawie do sufitu ma 190 mojej zawieszam mnóstwo różnistych bombek włosy anielskie i kolorowe łańcuchy których teraz nie uświadczysz.Każdy kto zobaczy moją choinkę jest zachwycony.

Gość Choinkowa
Oczywiscie! Uwielbiam włosy anielskie, najbardziej te przezroczyste!

Gość gość
a to prawda że jest teraz moda na jednokolorowe choinki? w sensie wszystko w jednym kolorze bombki, łańcuch itd? ja mam kolorową czy to już niemodne?

Gość Leidi KA
Ale w sumie najlepiej mieć anielskie włosy na głowie. Męża to kręci jak mam taką peruke i podczas seksu głośno wtedy krzyczy.:classic_cool:

Gość Choinkowa
Uwielbiam wlosy anielskie na choince! Najbardziej wlasnie te biale-przezroczyste lub srebrne. Choinka z nimi wyglada magicznie.