Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TellYouTellYou

20 letnia dziewczyna w ciazy...

Polecane posty

Gość TellYouTellYou

Zaskoczony jestem ale nie zly :) Nic nie bylo planowane, znamy sie rok ja mam 23 lata. W sumie szok byl dopiero wczoraj a dzisiaj czuje satysfakcje:) tak chcialem sie pochwalic

Gość rtttt
ja mam 18, a chce kochac sie ze swoim chłopakiem, chciałabym miec z nim dziecka ale mama chyba by mnie zabiła. chce kochac sie z nim ale jak zrobic zeby nie wpasc, zastanawiam sie jaki błąd popełniają te młode związki ze tak szybko wpadają czy nie zabezpieczają sie czy co ?

Gość GorąceSłońce9999
hmm wobec tego powodzenia, życzę odnalezienia w sobie siły i energii do nowych wyzwań, potraktujcie to poważnie, niech dziewczyna dba o siebie a Ty dawaj jej poczucie bezpieczeństwa, zapewnijcie dziecku dobry start. pozdrawiam

Gość dziumdziulaczek
my z mężem byliśmy w takiej samej sytuacji 5 lat temu przed swietami, ja 20 lat on 23 i dowiedzieliśmy sie że jestem w ciązy. z tym że po pól roku zwiazku. dacie rade. gratulacje

Gość dziumdziulaczek
plus jest taki ze za 10 lat bedziecie dalej młodzi i bedziecie mieli odchowane dziecko(my juz 2 mamy 4 i 2.5 letnie)a wasi znojomi bedą doopiero zagrzebani w pieluchach

Gość TellYouTellYou
Mam nadzieje, ze nam sie uda:) Bardza ja kocham, ona mnie rowniez:') Heh zebyscie widzieli jaka wystraszona byla gdy mi to mowila

Gość TellYouTellYou
Juz sie doczekac nie moge:)