Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama ramkaaaa

Jak usunę kogoś z FB to będzie gdzieś to widoczne?

Polecane posty

Gość sama ramkaaaa

jak w temacie

Gość sdasadsad
chyba nie widac.

Gość kura z kurnika
nie, nie bedzie, jedynie jak kogos nowego dodasz pojawia sie komunikat ktorzy moga zobaczyc znajomi, ale jak usuwasz to nie wie nikt (osoba usunieta jedynie sie zorientuje jak zobaczy ze nie ma ciebie w swoich znajomych albo jak wejdzie na twoj profil i jak masz popblowane np zdjecia czy cos i nei bedzie mogla ich zobaczyc0

Gość sama ramkaaaa
musze usnunąć pare osób które nieopatrznie przyjęłam do grona znajomych, a to są dalecy znajomi. TYLKO JAK SIE USUWA? pomożecie? nie wiem w którym miejscu kliknąc żeby ich usunąć?

Gość sama ramkaaaa
iup

To proste:) Wejdź na profil tej osoby, kliknij na ZNAJOMI (dokładnie tak jak byś chciala dodać tą osobę do znajomych,ale że jesteście znajomymi to teraz zamiast dodaj znajomego będzie znajomi) tak więc kliknij na to i rozwiną się zakładki, ostatnia z nich to :usuń ze znajomych, klikasz na to i wszystko:) a ta osoba nie będzie wiedziala że ją usunęłaś, no chyba że dopatrzy sie po ilości znajomych, ale oficjalnego komunikatu nie bedzie tak jak w przypadku wysłania zaproszenia. Uf, mam nadzieje ze sie połapiesz. Pozdrawiam