Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balamutka

Tabletka 72 PO

Polecane posty

Gość Balamutka

PO stosunku niezabezpieczonym zarzyłam tabletkę escapelle po 18 godzinach. Nie czułam żadnych objawów działania. Dopiero 14 dnia miałam mdłości i bóle brzucha zarówno podbrzusza jak brzucha (jelita żołądek). 15 dnia od zażycia tabletki również miałam bóle brzucha a 16 dnia dostałam dziwnego krwawienia. okres powinnam dostać 26 Grudnia dziś jest 22 grudzień ale musze pwoiedzieć że często mi się zdarza że mam nieregularną miesiączke czasami mam własnie co 30 dni ale zdarza sie ze jest po 26 dniach. Czuje się źle , boli mnie brzych jak coś zjem to czasami mi jest niedobrze, w sumie mam objawy jak na miesiączke ale dziwnie krwawie. aaaa i od 2 dni mi tak ciągle bulgocze w jelitach. Obawiam się że tabletka mi nie zadziałała bo ostatnio bolała mnie też macica i czuje sie taka napompowana. czy moge być w ciąży ?

Escapelle ma wysoką skuteczność. Parę razy musiałam ją zażyć. Za każdym razem okres dostawałam o innym czasie, ale zawsze się pojawiał. Tabletkę brałam zawsze dużo później niż po 18 godzinach, najczęściej po 50. Myślę, że te Twoje objawy to stres. Bo okres wcześniej czy póxniej - dostaniesz.

Gość balamutka
dziękuje :) przestraszona jestem bo długo czekam właśnie na objawy działania tej tabletki bo 16 dni to nie mało :(