Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość August the 1st

prezenty dla przyjaciół z pracy

Polecane posty

Gość August the 1st

Wczoraj dowiedziałam się, że dwoje moich najlepszych przyjaciół z pracy zmienia stanowisko, tzn. koleżanka odchodzi do nowej pracy od połowy stycznia a kolega będzie z-cą dyrektora. Ja przechodzę do innego działu :O Chciałabym im kupić jakieś fajne prezenty na "nową drogę" :p Będziemy się widzieć w piątek i mam czas tylko kilka dni. Podpowiedzcie co mogę im kupić??????

Gość August the 1st
Może wizytownik dla kolegi? Pióro już ma bo zawsze pisał piórem.

Gość August the 1st
hop do góry!

Gość August the 1st
Koleżance kupiłam już fajny kubeczek do nowej pracy z napisem "dla najlepszej przyjaciółki" na którym narysowane są dwie dziewczyny gadające przez telefon. Jedna zakupoholiczka czyli ja ;) i druga gaduła. Strzał w 10-tkę. Kupiłam im też czekoladki Lindta ładnie zapakowane. Nie wiem co dla kolegi kupić :O

Gość weronika misia
a te kubki na praezenty sa juz męczące i nic oryginalnego ja bym kupiła porcelanową filiżankę z talerzykiem

Gość August the 1st
No wiem, że są męczące, ale w dwa dni nic nie wymyślę. Nie mam też czasu za bardzo latać po sklepach teraz. Będzie miała do nowej pracy albo do nowego mieszkania swój kubek. Na pewno jej się spodoba - jest pozytywnie zakręcona jak ja :) To mają być takie małe prezenciki/upominki.

Gość August the 1st
Hop! Może coś dostaliście ciekawego i podpowiecie?