Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak łajdak może nie mieć taktu

Mój brat to człowiek podły!!!!

Polecane posty

Gość jak łajdak może nie mieć taktu

Mój syn w dzieciństwie zachorował na świnke, co ma swoje konsekwencje bo jest bezpłodny. Druga sprawa że córka brata ma dziecko i mój głupi braciszek przyniósł mi dzisiaj zdjęcia swojej córki i wnuka. A mnie to po prostu wkurzało. Bo mój syn nie może mieć dzieci, nasz najstarszy brat mimo że najstarszy wogóe nie ma potomstwa a ten się chwali jak idiota. W dodatku zaprosił nas wszystkich na wigilie a rodzice nasi zamiast go opieprzyć mówią żeby pozwolić mu się cieszyć tym co ma.

Gość współczuje ci nigdy nie bedzie
sz babką :(

Gość widocznie masz jednego syna
i Bóg Cię ukarał brakiem wnucząt. Gdybyś miała więcej dzieci to inaczej by było a tak to musisz teraz cierpieć z powodu niespełnienia się w roli seniorki rodu. A brat? ma udawać że wnuk nie istnieje, niech się cieszy.

Gość Nie przesadzajmy
Jest u Ciebie w rodzinie tragedia - wiadomo, ale myślę, że brat po prostu cieszy się z własnego szczęścia a nie chce Tobie dogryźć (chyba że ma taki charakter, to ok), Ale wybacz , nagle wnuk nie przestanie istnieć tylko bedzie coraz wiekszy i starszy więc niestety ;/ Musisz sie z tym pogodzić. A Twój Syn może adoptować i zrobić dobry uczynek i spełnić się w roli ojca!