Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak łajdak może nie mieć taktu

Moj brat to kawał... podły człowiek po prostu

Polecane posty

Mój syn w dzieciństwie zachorował na świnke, co ma swoje konsekwencje bo jest bezpłodny. Druga sprawa że córka brata ma dziecko i mój głupi braciszek przyniósł mi dzisiaj zdjęcia swojej córki i wnuka. A mnie to po prostu wkurzało. Bo mój syn nie może mieć dzieci, nasz najstarszy brat mimo że najstarszy wogóe nie ma potomstwa a ten się chwali jak idiota. W dodatku zaprosił nas wszystkich na wigilie a rodzice nasi zamiast go opieprzyć mówią żeby pozwolić mu się cieszyć tym co ma.

Gość ..Bazum..
To co ma nałożyć szaty męczennika i się biczować bo ma dzieci? Cieszy się i chce się tą radością dzielić. Jesteś nienormalna.

Gość nie no mam tak samo
ale ty jesteś podła! A co córka brata winna i jej dziecko, ze twój syn jest bezpłodny?!!! Jesteś zawistną pustą babą!

Ja co? ja nigdy nie zostane babcią i to ma być dla mnie radość? Ja też nad tym wszystkim ubolewam.

Gość nie no mam tak samo
puknij sie w ten wredny łeb. Mogłabyś być taką ciocio-babcią dla tego dzieciaczka, ale musiałabyś mieć w sobie jakieś ludzkie uczucia.... a ty jestes zła, zawistna i głupia po prostu...

Jeśli on chodzi i ciągle mówi tylko o tym przy ludziach którzy nie za bardzo mają ochote tego słuchać, przy mnie, przy naszym braci i przy moim synu. Zresztą brat jest wdowcem, mieszka z córką i wnukiem, więc zaprosił nas wszystkich do siebie.

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to Ty jestes podła!!

Gość ala211134
Właśnie nic złego w tym ze sie cieszy ty powinnam z nim

Gość spokojnych świąt
twój brat nie jest podły. Cieszy się bo ma wnuczkę i to jest zrozumiałe. Pokazał tylko zdjęcie. Nawet jeżeli wie że ty babcią nie będziesz to on jednak ma prawo mówic o wnuczce. Co ma udawac że jej nie ma? Ona przecież sprawia mu tyle radości! Zamiast lamentowac i niesłusznie wyzywac brata ciesz się jego szczęściem. Może syn adoptuje dziecko i zostaniesz babcią ale póki co nie zrażaj od siebie rodziny.

Gość spokojnych świąt
a rodziców masz mądrych. Jeżeli jest powód do radości to trzeba się radowac. Brat nie jest winien a tym bardziej jesgo wnuczka. Masz w sobie za mało miłości a za dużo żalu do całego świata i jadu. Żal mi brata że ma takie rodzeństwo

Gość spokojnych świąt
brat jest wdowcem więc twoim tokiem myślenia ty nie możesz mu nic mówic o swoim mężu. Zastanów się nad swoim podejściem do życia.

Gość jjbjkbkhbk
moglas miec wiecej dzieci,to bys zostala babcią ,a tak to twoja wina :)