Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SylwiaaaEmEmEmXXX

chudniecie w ciazy-ocb???

Polecane posty

Gość SylwiaaaEmEmEmXXX

jestem w 5mcu ciazy,od poczatku schudlam ok 7kg,to moja trzecia ciaza w pierwszej przytylam ok 35kg i po porodzie wszystko spadlo.w drugiej przytylam 14kg i po porodzie przybylo mi ponad drugie tyle.od poczatku tej ciazy schudlam po kg na 1i2mc teraz po prawie 2.objadam sie paczkami slodyczami i serem zoltym ktory podobno bardzo tuczy.a i tak nadal chudne.nie wymiotuje i nie wymiotowalam poza jednym zatruciem po jogurciku:/czemu tak sie dzieje?czy ktoras z was tak miala?

Gość ile ważysz i ile masz wzrostu?
?

Gość SylwiaaaEmEmEmXXX
przed ciaza wazylam rowno 90 teraz 82z kawalkiem.a wzrostu mam 164

Gość ile ważysz i ile masz wzrostu?
no to nie rozumiem Twojego zdziwienia? przecież masz porządną nadwagę wręcz mogłabyś schudnąć w ciąży niż przytyć, bo dziecko ma z czego "ciągnąć" (masz spore nadwyżki tłuszczu

no to masz prawo chudnąć. Masz nadwagę więc nie ma w tym nic dziwnego.

Gość SylwiaaaEmEmEmXXX
jasne ze chcialabym schudnac ale dziwne jest dla mnie to ze tak sie dzieje w ciazy.w poprzednich tylam a tu chudne i martwi mnie to ze byc moze ciaza nie rozwija sie prawidlowo.przed ciaza nie moglam zgubic nawet kg a teraz waga sama leci w dol

Gość SylwiaaaEmEmEmXXX
jasne ze chcialabym schudnac ale dziwne jest dla mnie to ze tak sie dzieje w ciazy.w poprzednich tylam a tu chudne i martwi mnie to ze byc moze ciaza nie rozwija sie prawidlowo.przed ciaza nie moglam zgubic nawet kg a teraz waga sama leci w dol

Gość a co dokładnie jesz?
podaj przykładowy jadłospis z jednego dnia i co pijesz

Gość SylwiaaaEmEmEmXXX
np wczoraj przez caly dzien zjadlam:2talerze platkow kukurydzianych z mlekiem,8pierogow z kapusta i grzybami(uprzednio podsmazonych),ok 9 kanapek z szynka,serem zoltym i sosem czosnkowym,serek waniliowy,cala czekolade i 5ciastek delicji.wypilam litr soku owocowego jedna herbate i jedna mala slaba kawe z rana.sporo tego:p

Gość SylwiaaaEmEmEmXXX
jeden talerz platkow plus 4kanapki na sniadanie drugi plus platki na kolacje.pierogi na obiad a reszta w ciagu dnia:p

Gość a co dokładnie jesz?
faktycznie dużo, a przede wszystkim NIEZDROWO:O masakra czym karmisz swoje nienarodzone dziecko:O a tarczyca jak?

Gość SylwiaaaEmEmEmXXX
no wlasnie-duzo i niezdrowo:/wiec skad ten spadek wagi?z tarczyca ok a cukrzycy tez nie mam.