Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsty chce

Jak sie zemścić?pomocy!!!

Polecane posty

Gość zemsty chce
myslalam ze mi nie wkleilo i dwa razy napisalam :/

:) no i to jest pierwszy krok do sukcesu :) do mnie wszyscy moi byli piszą czy się spotka że głupio kiedyś zrobili. Musisz byc silna nie dać się prowokować pokazać kim jestes i nie bawić się w jakieś zemsty. Zemsta musi być słodka

Nie odezwiesz się dłużej niż zwykle może zatęskni a Ty wtedy okaż swoją obojętność. FACECI NIE CIERPIĄ OBOJĘTNOŚCI!!!!

Gość zemsty chce
jesli to prawda to sie juz nie odezwie , a jesli jest zly a to nie jest prawda to sie za jakis czas odezwie a ja go oleje masz racje , on mnie zna wie ze sie wszystkim przejmuje i teraz to przezywam i nawet nie wyjasnil co i jak

Gość sysia21111
hmmm zaloz jakies lewe konto na fejsie jako facet i ja zaprosz moze podjara sie ze jakis koles ja zaprosil i przyjmnie zaproszenie wtedy dowiesz sie co to za panienka i napiszesz do niej:p

Gość zemsty chce
ale ja nie wiem kim jest ta nowa

Nie możesz ciągle za nim latać bo zrobi z Tobą co zechce. Jeśli się odezwie uwierz zależy mu Faceci to mało skomplikowane urządzenie. U nich tak to tak nie to nie. Niech Cię nie ciągnie żeby nawet pustego esa lu b przez pomyłkę wysłać.

Gość zemsty chce
ale ja nie zamierzam sie juz kontaktowac napisalam mu tylko co odkrylam na fb no bo musialam powiedziec ze wiem itd teraz juz milcze

Gość irii33
najlepsza zemsta jest obojetnosc i to ze zovaczy cie szczesliwa,najlepiej pokaz sie gdzies z fajnym facetem zeby sie dowiedzial i olac gnoja,ja przerabia to samo od miesiaca,zostawil,mnie z dnia na dzien a ja poznalam zaraz kogos i jego szlag trafia,i tak trzymac ,ja juz nie chce powrotow i mam go gdzies

Gość sysia21111
wiesz co mi sie wydaje ze wcale nikogo nie ma tylko chcial sprawdzic Twoja reakcje,albo zrobic Ci na zlosc i dlatego ustawil,,w zwiazku". Dobrze ze wstawilas jakas sexy fote pokaz mu co stracil.:)

Gość zemsty chce
pisalam ze on mieszka za granica wiec nie mam jak mu sie pokazac z innym , moge tylko na fb na swoim koncie cos napisac czy fote z facetem jakims zamiescic , macie racje obojetnosc jest najlepsza tylko az kipie ze zlosci

Gość zemsty chce
czy ja wiem nie sadze by po zlosci to zrobil bo mielismy ratowac sytuacje a on jeszcze by bardziej popsul? nie sadze

Gość sysia21111
A co zrobisz jesli zjedzie do Polski i zaproponuje Ci spotkanie?

Gość zemsty chce
to niemozliwe ma za duzo pracy i nie ma wolnego

Gość sysia21111
Aha no to lipa to wynika z tego za czesto sie nie widywaliscie. Moze to jest powod wolal sobie znalezc laske,,na miejscu".

Gość zemsty chce
to nie b yl powod na pewno bo mialam sie lada chwila do niego przeprowadzic

Gość zemsty chce
zreszta jak pisalam wczesniej my mielismy wziac slub bylismy razem 3 lata to nie byl romans ani zabawa , ja mam 34 lata

Gość irii33
olej gnoja i nie rob nic,

Gość sysia21111
nie mam pojecia co Ci doradzic mysle ze on pierwszy sie odezwie gdy zatęskni.Zeby facet dorosly sie tak zachowywal masakra:/

Gość zemsty chce
on ma 25 lat

Co tu dużo pisać. Zawsze kobiety popełniają te same błędy. Potem facet robi z babą co chce i w dodatku ma nią za nic. Ale zawsze znajdzie się idiotka, która będzie się płaszczyć i narzucać. Miej trochę honoru! Skasuj numer, wszelkie dane kontaktowe do niego, zapomnij, że fajans kiedykolwiek istniał. Skoro on z Tobą tak pogrywa to ja nie rozumiem nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz. Pomysł ze zdjęciem jest infantylny. Ja w przeszłości robiłam podobne numery, włącznie z pisaniem niby przypadkiem do swojego ex. Robiłam z siebie tylko idiotkę, nawet kiedyś mi bezczelnie napisał, że wie, że te foty z nowym facetem" czy "pomylone wiadomości" to ustawka. Myślałam, że się pod ziemię zapadnę, a fajans triumfował 2 razy bardziej.

Gość zemsty chce
nie znasz mnie wiec nie rozumiem skad taka uwaga , ja nic takiego nigdy nie robilam jak pomylone smsy itd to dziecinada jak widzisz nie zamierzam go odzyskac bo nie pozwole soba manipulowac jestem tylko zla na to co zrobil to chyba normalne ? zanim kogos ocenisz poznaj dobrze sytuacje i ta osobe , pozostalym dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
Zalosne dziewczynki.Facet jakikolwiek nie jest potrzebny do szczęścia. Do szczęścia potrzebna jest kasa!!!!!! Pieniadze które pozwalają na to by godnie żyć spelniac marzenia .Odebralisie mi prawo do szczęścia.odebraliscie mi chęci do życia a tego nie wybaczę nigdy rozumiecie lydzkie k***y nigdy wam nie wybacze !!!!!!!

Gość gość
gość 2017.10.22 Dobrze napisane.Yebać mężczyzn oszukiwać.

Gość gość
Odetnij mu jajka bedziesz sławna na caly kraj a nawet za granicą:-P

Gość gość
Up