Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gsyhde

Proszę o poradę - króliki

Polecane posty

Gość Gsyhde

Moja samiczka wczoraj urodziła. Przed porodem nie wysprzatalam klatki bo nawet nie zorientowalam sie ze jest w ciąży. I teraz zastanawiam sie kiedy będę mogła wyczyścić klatkę. Nie chciałabym aby siedzialy za długo w tym brudzie.

Gość tippppp
a kto jest ojcem ????

Zresztą o ile sobie dobrze przypominam mój dziadek który hodował królii opowiadał że króliczyca nie zostawia po sobie balaganu bo zjada łożysko...i jesli nie ma wody może zjeść także króliczki :o

Gość jaki lekarz wykonuje
Nie radzilabym ci sprzatac klatki, ja przy moich tez nie sprzatalam( nie pamietam dokladnie ile, ale z tydzien napewno) balam sie wlasnie ze moze je odrzucic albo zjesc, wogole nie podchodzilam zeby jej nie stresowac, podawalam tylko zawsze wode i jedzenie. Moja kroliczyca zbudowala dla mlodych gniazdo (wyrwala sobie troche futra) wiec mlode maja napewno czysto i cieplo i nie powinnas tego gniazda usowac, jak twoj krolik jest czysty i robi kupe tylko w rog klatki, albo ma osobno toaletke to poprostu ogarnij narazie tylko to miejsce, nie martw sie za bardzo, nic im nie bedzie, bardzo szybko rosna, jak otworza oczy mozesz wtedy je wyjac i dokladnie umyc klatke, daj im duzo sianka do srodka. Powodzenia! :D