Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguniaaaaaa

PYTANIE DO FACETÓW

Polecane posty

Gość RÓWNIEŻ FACET
Właśnie dlatego dlaczego piszesz. Starałem się coś poczuć może, może nie było innych. Było mi wygodnie. Był seks, była zabawa, nawet wspólna praca z niektórymi (to akurat niewskazane dla związku bardzo!!!! - chore układy, stres). Może dlatego że nigdy wcześniej żadnej naprawdę nie kochałem. Dopiero z nią wszystko się zmieniło. Zupełnie inne myślenie. Ale teraz wiem , że pakowanie się w związek bez uczucia i jakiejkolwiek więzi nie ma sensu.

Gość aguniaaaaa
dzieki za odpowiedz wyjaśniłes mi męski punkt widzenia:)))

Gość RÓWNIEŻ FACET
Proszę bardzo :)

Gość aguniaaaaa
To mam jeszcze jedno pytanie. Tam sie zastanawiam bo bylismy ze soba 6 lat od ok roku było złe a on ma teraz ta panne której nie kocha i ciekawa jestem czy jeszcze myśli o tym co bylo o nas czy wy faceci szybko sie ogarniacie z uczuciami i nie myslicie. Czy to tez zależy od faceta?

Gość aguniaaaaa
Wypowie sie jeszcze jakis facet??

@Aguniaaaaaa,nie ma bata: jeśli byliście razem 6 lat,to ten związek MUSIAŁ odcisnąć trwałe piętno na Twoim byłym; a jesli to był jego najdłuższy zwiazek,to tym bardziej.Martwią mnie jednak Twoje intencje,bo piszesz jakbyś CHCIAŁA żeby on dalej o Tobie myślał. Napisz szczerze: zastanawiasz się nad powrotem czy też ubódł Twoje ego fakt,że odtrącony facet tak szybko pocieszył się (lub przynajmniej stara się pocieszyć) z inną?Chcesz żeby sobie ułożył życie,czy wręcz przeciwnie?Czy podbudowuje Cię,że on nie może znaleźć szczęścia u boku tamtej?

Gość aguniaaaaaa
Nie chciałabym do niego wrócić. Za bardzo mnie zranił. Ale nie ukrywam że jeszcze o nim myśle i jestem ciekawa jak on to wszystko przechodzi.

Gość RÓWNIEŻ FACET
To jeszcze raz ja. Faceci mają różnie w zależności czy kochają czy nie. Jak tak. To może to w nich siedzieć latami albo całe życie. Jak nie to bez większych problemów nie będą cię pamiętać i myśleć chyba że przypadkiem już na drugi dzień niezależnie ile byliście razem. Jeżeli odszedł od ciebie do niej a jej nie kocha. To raczej myśli nie ma ani za bardzo o niej ani o tobie.

Gość aguniaaaaa
hej do również facet a wierzysz w takie coś że go ściagami myślami. Kilka razy było tak że na maxa o nim myślałam aż mnie coś ściskało w środku a on za chwile dzwonił do mnie albo pisał smsa z jakąs bzdura ze coś znalaz mojego czy czy to chce.

Gość RÓWNIEŻ FACET
Nie wiem czy to ściąganie myślami, ale faktem jest iż tak się zdarza. Coś jak ze spotykaniem się dwojga ludzi w zupełnie niespodziewanym miejscu. Może zbieg okoliczności może przeznaczenie. Tak czy tak nie ma co na silę. Jak pisze rozmawiaj, odpisuj. Może sama napisz. Jak pisze znaczy że o tobie pamięta i w dupie cię nie ma.

Gość aguniaaaaa
tak odbieram i odpisuje i konkretnie odpowiadam bez żadnych emocji jakby to byl zwykły znajomy. Dzieki za mądre odpowiedzi jednak chyba nie wszyscy faceci to dupki:))) A tak z ciekawosći ile masz lat?

Gość ODPOWIEDŹ FACETA
33. Na razie ;)