Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominam

klin klinem?

Polecane posty

Gość zapominam

go. da sie.faktem jest, ze nie zawsze klin trzeba wybic drugim klinem. czasem trzeba poczekac az ten klin w tobie wchlonie czas i swiadomosc ze to nigdy sie nie spalni poczucie ze to wszystko były tylko chwilowa slabosc karmiona marzeniami. podstawowa sprawa to unikac obiektu, potem nie patrzec az w koncu daja sie zyc...na prawde daje sie zyc po czterech latach.

Gość analfabeto
mow za siebie !

Gość zapominam
toz mowie i wiem co mowie

Gość zapominam
i...i nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki, dlatego spalilam za soba wszystkie mosty, wyrzucilam klucze do tamtych dzrzwi osnowa samotniczki izoluje sie silniej nic dawnej

Gość zapominam
swiadomosc uwalnia od mistycyzmu uczucia a tak na prawde to tylko zbioru schematow przyrody. psychologia i trójkat edypalny chemia i zwiazki tworzace "milosc" filozofia i pojecie daremnosci, kruchosci, trwalosci, odczuwania, percepcji człowieczka czujacego to co poeci zwykli nazywac zakochaniem

Gość zxcvmnbv
poeci jak religia... dają poczucie wiary w cuda ;-)

Gość zapominam
milosc jest irracionalnym stanem ktory mozena rozrysowac jak psychlgiczno-chemiczno-filozoficzna siatke. religia..ta ma wiecej z logiki

Gość zapominam
i...pulapka jest zbytnia pewnosc siebie i balansowanie na granicy swojej wytrzymalosci. nia da sie ognia schowac w dloniach a tym bardziej w glowie. czlowiek glodny ''milosci'' nie rozni sie niczym od czlowieka glodengo poslku- jeden i drugi z czasem i sila glodu poddaj sie zludzeniom optycznym

Gość RÓWNIEŻ FACET
KURWA ALE PIERDOLISZ!! :D misytycyzm KURWA :D Powiedz jakie zioło jarasz :D

Gość RÓWNIEŻ FACET
religia ma logikę? A nie przyjrzałaś się, iż religie są układane przez ludzi aby rządzić innymi? Wewnętrzna wiara i przekonania , uczucia i instynkty to jedyne na czym można polegać. Sam byłem zakochany bardzo. Rozjebało mnie ale się pozbierałem. Do końca nigdy pewnie się nie poskłada tego ale dałem radę. Więc się nie żal i tylko staraj się wziąść w garść. Zajmij się czymś, nie siedź w domu.

Gość zapominam
wierze, ze mozna w sobie wylaczyc przycisk z napisem "milosc" tylko trzeba sobie uswiadomosc jego istnienia, poznac schemat jego dzialania a potem sukcesywnie go unieszkodliwiac najlepiej racjonalnym mysleniem moze wizualizaja. np myslec ze uczucie milosci, to impuls- podobny do napadu paniki- nawolując do 10 rownych oddechow z zamknietymi oczami.