Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzucona..j

mielismy jechac na wigilie do tesciow ale oni nas nie chca...

Polecane posty

Gość Gertruda30
Czy wy nie umiecie rozmawiać? A skąd pomysł że wasza obecność sprawi treścią przyjemność? Najzwyczajniej chcą spędzić wigilię u córki. Dziwne są twoje zarzuty. Świat nie kręci się wokół ciebie

Gość Gertruda30
Nie lubią ciebie nie szanują i nie liczą się z tobą. To chciałaś usłyszeć?

Gość czytam te tematy
i zastanawiam się po co komu rodzina skoro nawet od święta nie idzie się z ludźmi dogadać a ustalenie u kogo się spędza święta po ślubie graniczy z cudem bo ciągle jakieś pretensje

Gość tak z ciekwosci
autorko ile ty masz lat? bo zachowujesz się jak rozkapryszona nastolatka.

Gość wyglada na to ze jestes
pasozytem skoro iles lat jezdzisz do tesciowej a nigdy nie zaprosisz, to ma ci e gdzies i chyba slusznie

Gość polecam po składnikach
czasami lepiej zrobić tylko we dwoje :)

Gość odrzucona..j
poprostu nie chce mi się robić wigilii w domu. Zawsze wigilia była u teściowej i ona wszystko robiła. A mnie sie nie chce robić u siebie.

Gość odrzucona..j
jakbym jeszcze nie pracowala to bym mogła wigilie w domu zrobic ale nie mam kiedy bo musze pracowac maz kaze,wiec odpada u mnie

ale problem ... prócz wigilii są jeszcze 2 dni świąt, zaproś teściów do siebie w 1 albo 2 dzień świąt i daj im prezenty, nie wiem gdzie jest problem, może teściowa nie uważa to za "tradycje" że zawsze Wy przyjeżdżacie, a może pomyśl ile teściowa się musiała tyle lat narobic żeby wszystkich obsłużyć, a ty chociaż raz pomogłaś posprzątać po kolacji wigilijnej ?? Ja się teściowej nie dziwie że idzie do córki skoro jest zaproszona.

ojj to ze siostra nie zaprosiła w dzień Wigilii brata tylko swoja mamę i tatę a brata NIE TO MA JAKIS POWOD..ciekawe jaki.. bo gdyby wszystko bylo ok miedzy bratem a Nią lub Tobą a Nią to z pewnością byście zostali zaproszeni wspolczuje meza skoro KAZE Ci pracować... co to?ojciec że ma prawo kazać..bez komentarza