Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra czyli Ola

Na sylwestra bez bielizny ?

Polecane posty

Gość .,Zuluss?
Ola widzę ze temat założyłaś:)

Gość part ONE
pod kreacje z delikatnych materiałów odciśnięty ślad majtek to niemiły dysonans. To nie jest kwestia przyzwoitości lub nie ale elegancji. Jak sukienka z delikatnego, lejącego materiału to długa czy krótka, obowiązkowo bez majtek. I wcale nie po to żeby pokazywać cipkę czy dupcię ale żeby elegancko i stylowo wyglądać. Co do góry - panie z większym biustem bez stanika nie będą wyglądać dobrze. Dla śmielszych pań, lubiących intrygować bardzo dobrym rozwiązaniem jest założenie półbiustonosza - podtrzymuje i modeluje biust ale odsłania sutki. Stwarza pozory przyzwoitości - stanik jest bo biust nie kołysze się w charakterystyczny sposób ale uważni obserwatorzy bez trudu zobaczą śmiały zarys sutek zdradzający twoje podekscytowanie.

Gość doświadczony przez życie
A jeśli ktoś na Sylwestra wybiera się ...spać, to co powinien na siebie założyć?

Gość 40-tka coraz bliżej
To gdzie ta impreza? Wpadnę i skontroluję stan bielizny, także koleżanki :D

Gość już po sprawie
No i jak poszlo? Króraś kobieta byla elegancka (bez)?

ta impreza w koszuli nocnej też sie liczy?:classic_cool:

Gość matacz.,.,.,
od kiedy ? chłopie babo , jesli tak piszesz to znaczy ze mało kidy albo wcale niegdy ich na takiej , albo podobnej imprezie , albo w jakis sytuacjach nie bylo dane sciagac tak sciaganie majtek to problem i ten co je ma sciagnać wie o czym mówie i pisze .

Gość matacz.,.,.,
uwielbiam widak kobiety bez majtek pod tym co włozyła na siebie , albo domniemanie ze nie ma bielizny mnie to kreci , a i lubie jka innych kreci ze moja kobieta nie ma bielizny . zboczony ? a co mi tam :)

Kiedyś koleżanka opowiedziała i, że będąc na koncercie w ubikacji (toi-toi) majtki spadły jej na buty, podłoga czyms tam zalana, co było zrobić, wywaliła je do ubikacji i dalszą część koncertu była bez bielizny w dość krótkiej, luźnej sukience. Co ciekawe, też tam byłem, też z nią tańczyłem, ale dowiedziałem się dopiero po latach.

Gość para nago
Ja na sylwestra chodze tylko bez majtek tak samo ja na wesela jest lepiej wygodnej i wrazie czego szybciej polecam drogie panie

Gość Aita

Na sylwestra w staniku, ale gdy tylko mogę chodzę bez bo jest mi dużo wygodniej i przyjemniej.  W te wakacje prze cały urlop nie zaglądałam i mi się bardzo spodobało. Nic nie ciśnie, nie ciągnie i nie ociera, skóra oddycha, polecam szczególnie latem ❤