Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

be polite

jaskiniowcy

Polecane posty

Tak sobie siedzę i myślę, że jaskiniowcy byli najmniej perwersyjni...teraz zarówno kobiety jak i mężczyźni cudują z tym sexem, juz nie wiadomo gdzie koniec a gdzie początek. Za tamtych czasów zbliżał się chłop tylko w jednym celu...zadzierał sukienkę lub co tam miała na sobie..wkładał, łapał za włosy, pchnął kilka razy i szedł dalej, nie zastanawiał się czy miała orgazm czy nie. Potem przynosił żarcie do jaskini bo wiedział , że kobiecina sobie sama nie da rady, trzymając dziecko przy cycku. Mimo , że jestem kobietą, nie potrzebuję cyrku w łóżku a Wy?

Gość fdsfdsdfs
skoro o cyrku mowa bukkake albo gloryhole ?

Gość indu
nie jestes kobietą,tu sa pasztety,kobiety w realu mają inne zajęcia

Gość fdsfdsdfs
wiesz co to jest gloryhole albo bukkake ?

myslisz, że w fartuchu, oblana potem..i przedtem powinnam stać przy kuchni. Wolę pomarzyć o jaskiniowcu ;)

Gość indu
to jestes we właściwym miejscu,tu sa jaskiniowcy w sam raz dla miejscowych pań,zaraz ci sie pewnie coś trafi

Gość fdsfdsdfs
pisze sie gloryhole

Gość Bo dzisiejsze życie jest głupi
Tak sobie siedzę i myślę, że jaskiniowcy byli najmniej perwersyjni...teraz zarówno kobiety jak i mężczyźni cudują z tym sexem, juz nie wiadomo gdzie koniec a gdzie początek. Za tamtych czasów zbliżał się chłop tylko w jednym celu...zadzierał sukienkę lub co tam miała na sobie..wkładał, łapał za włosy, pchnął kilka razy i szedł dalej, nie zastanawiał się czy miała orgazm czy nie. Potem przynosił żarcie do jaskini bo wiedział , że kobiecina sobie sama nie da rady, trzymając dziecko przy cycku. Mimo , że jestem kobietą, nie potrzebuję cyrku w łóżku a Wy? Dokładnie !

może nie jest głupie...ale do czego zmierzamy, niedługo czeka nas sex grupowy, bo nic nie będzie już tajemnicą.

Gość bo dzisiejesi ludzie
sa za chciwi i za dużo wymagają od życia proste

uu pogadajcie z domorosłą filozofką :)) Libertyn też nie był wymagający panowie..nie peosił o lody ;)

ale o co tak naprawdę chodzi? Perwersja dla każdego co innego. Nie wyobrażam tez sobie aby ktoś podciągnął mi spódnicę i tamtaramtam bez uprzedzenia :):)

Gość mnbbkbkjn
teraz jest inaczej, baba bez chlopa nie zginie ba a nawet lepiej sobie poradzi a sex to kwestia osobista i akzdy lubi co innego, wszytsko poszlo do przodu

Gość do be polite
czyli anal u Ciebie pewnie odpadaja?

wreszcie moja bratnia dusza..nie wiedziałam jak zagaić o analu. Nic bardziej dla mnie poniżającego.

Gość askabana
bo ludzie coraz bardziej znizają sie do poziomu bydląt, dla mnie to tez niepojete, jakies anale, polykanie spermy, bleeee

Gość askabana
ale pociesza mnie ze i tak zdechną na jakies wenery ;) wiec jest jakas sprawiedliwosc na swiecie.

dziwne, że ktoś mnie nie podsumował, że jestem stara dewota, otóż nie jestem. Wiem. że to nie jest w moim przypadku podniecające i już.