Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariiika_

Jak Mu powiedzieć, że jestem w ciąży?:) Jakiś wyjątkowy sposób??:)

Polecane posty

TERAZ CHCIAŁ MIEĆ DZIECKO przecież... ale jestescie straszni dlaczego chcecie mi wmówić, że on nie chciał? On 28, ja 25

Gość fajnie jest snieg pada
no, tylko mu testu i usg nie dawaj..to nic facetowi nie mowi, nawet mnie jako kobiecie tylko cos co moze zobczyac jako dzidzie np buciczki, czapeczke, misia smoczke.. ja co zazdroszcze niedanwo o mało nie kupiłam czapeczki na roczek na zime taka piekna a nie mam swojej dzidzi ale tak chcialam miec juz a czapka nietuzinkowa i jak bede miala swoje to moze jej juz nie byc wiec chyba ja kupie;)

Gość ll;mlklmlkmklk
a jaka to czapka ? No buciki fajny pomysl :)

Gość lmx00
milo :) to beda niezapomniane swieta :) szczescia :)

Gość nie pierdolcie głupot
przecież facet ewidentnie chciał dziecko!!! :) POWODZENIA i jak dasz radę to zdaj potem relację...:P

Gość wiesz my z mezem
dwa tygodnie temu zrobilismy test, wyszedl pozytywnie razem siedzielismy w kuchni i plakalismy, mielismy tyle planow - podroz po europie motocyklem, kilka mniejszych wyjazdow, kilka zakupow, razem uczymy sie jezykow, cwiczymy, duzo spedzamy czasu wspolnie a teraz wiemy ze wszystko sie zmieni, plakalismy nad utrata tego wszystkiego, to chyba byl straszny szok dla nas, tym bardziej ze uwazalismy. Ale teraz po dwoch tyg, kupil mi pierwsza ciazowa sukienke, jeszcze za wczesnie by ja nosic ale obydwoje zaakceptowalismy fakt ze bedzie dziecko :) ale i tak uwazam ze 25 lat to troche za malo na dziecko, ja jestem starsza od ciebie sporo (ja 30 maz 33), mamy podobna sytuacje jak wy (on ma firme, ja stala prace) ale nie chcielismy dziecka, a juz na pewno nie w waszym wieku

Gość Jakoś nie wierze
by istniała jeszcze kobieta, która jest wierna Swojemu mężczyźnie

Gość nie pierdolcie głupot
to fest :P

Gość autorko koniecznie zdaj relacj
e jak tam:D!!

Gość kurrczeeeeee
siedzę i czekam na odpowieść jak było :):):)

szaro-buro a jednak ktos na nich jest, ale nie wiem co bym wybrala:) buciki czy test :) jestem w 13tc i gratuluje:))))

Gość powodzenia na zakupach bobasow
ych:) gratulacje:)!!! daj znac po jaka reakcja Tatusia:)

Gość Pod choinkę
Ja bym dała pod choinkę , będzie miał cudny prezent , tyle czekalas żeby nie mówić to te dwa dni tez wytzymasz .

Gość ///////////////
autorko czekamy ;D

:) Były łzy szczęścia, było noszenie n rękach:) chyba go jeszcze takiego nie widziałam... zaręczyny ślub nie ma porównania to wczoraj to była euforia a nie radość :D No i przykleił się do mnie jak rzep, wzięło go na jakieś filozofie, opowiedział chyba cały życiorys tego naszego dziecka i rozważył 3 opcje: chłopczyk, dziewczynka i bliźniaki...:D Przecież ciąża to normalna sprawa a on z tego zrobił nie wiadomo co po czym nawet dwa seksy nie pomogły dalej nie szedł spać, przytulał się tak że nie się ruszyć tylko że już na szczęście nic nie gadał :D no i poszliśmy spać o 5...:D Dzisiaj się mnie pyta czy się z niego nie śmiałam bo ho chyba trochę poniosło :) Faceci :):) Tacy wrażliwi jesteście i tylko udajecie twardzieli!! :)

A jak mu dałam, on rozpakował to usiadł z wrażenia :D i jeszcze wczoraj podczas tych swoich filozofii narzekał, że 9 miesięcy to za długo czasu trzeba czekać... mieliście rację mogłam zaczekać do świąt a najlepiej do momentu kiedy będzie widac brzuch tyle bym miała spkoju:o mam nadzieję, że mu trochę przejdzie :D:D:D

Gość jjjgyujggyyyr65
hahahahahahah autorko super!! :) Uśmiałam się strasznie

uwierz, że mi też się chciało śmiać ale wytrzymałam ciągle mu przytakiwałam ale rzucał tekstami może ma w sobie jakiś ukryty potencjał i zostanie jeszcze poetą :D No dobra już się nie śmieję z mojego kochanego męża :*:*:*

Gość ojej ;)
ślicznie, super ! Gratuluje Ci bardzo ;* Masz wspaniałego męża :) A nie słuchaj tych niektórych nieudaczników z kafe, tylko siedzą tu 24h/ na dobę i narzekają jaki świat jest chujowy.. a ich największym zmartwieniem to to, że nie mogą zaakceptować czyjegoś szczęścia i muszą takim ludziom wróżyć źle, żeby się dowartościować. Ja życzę Ci dużo szczęścia i powodzenia !!!! Troszkę inne życie przed Wami, ale w 3 na pewno jest o wiele, wiele lepiej !! :) Buziaki i dbaj o siebie :)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
wariatka ;D

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
a sdweoją drogą też bym chciałą takiego męża u nas jest na odwrót....

Gość ghhyyuy
zazdroszcze...mnie maz pewnie w koncu zostawi bo nie moge zajsc w ciaze od 6 lat....nasz zwiazek umiera

Gość ajzis
Facet się cieszy, ale to autorka będzie miała rozwalone ciało, nie będzie spała po nocach, a w dzień przebierała zasrane pieluchy. I z czego tu się cieszyć? :O

ajzis- zapomnialas dodac ze bedzie rzygac, bedzie miec mdlosci, beda puchnąć jej nogi, bedzie sie irytowac na wszystko ale czy to wszystko nie jest warte tego by miec swojego, wlasnego brzdaca uczepionego do spodnicy? Ja mysle ze warto! I juz warto zeby zobaczyc milosc swojego zycia tak bardzo szczesliwa PRAWDA? Autorko super! Serdecznie Cie pozdrawiam i do zobaczenia gdzies na ktoryms topiku dla mam z 2013r ps. wkoncu buty? butelka? Mis???? co dalas:P