Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu Marta

ale jestem zła na męża!

Polecane posty

Gość po prostu Marta

Jestem w 36tc- mam nakaz leżenia,bo rozwarcie spore,a jednak troche za wcześnie na poród. Wstać tylko do wc. Mój maż niby taki przejęty,obiecywał,że pomoże,zajmie sie mna i troche ogarnie. Rano zaczał sprzatać łazienke-tzn wytarł kurz z lustra i szklanych półek i próbował umyć umywalke-tzn wycieral ja scierka kuchenna!!. Wkurzyłam się. No ok. Potem miał coś do załatwienia u rodziców-wyszedł o 12tej,o 16 miał spotkanie,po spotkaniu-obiecał,że zaraz po wroci do domu,że skoro ja nie ide,to potem na wigilijki nie idzie. Spotkanie skonczylo sie 1.5 h temu. Zjadłam banana,bo tylko to gotowe i na szybko-mam cukrzyce,musze zjeść obiad,ale skurcze mam jak ide do kibla,a co dopiero mam stać i gotować. Płakać mi się chce ze złości!

Gość po prostu Marta
Jasne,wszystko prowo dla was. Jego mamusia wielce przejeta moim stanem,ale o pierdoły go do siebie ciagnie. Świetne świeta sie zapowiadaja! Głupie 3 tyg nie potrafi wysiedziec przy mnie,tylko wiecznie u mamusi i tatusia ma coś do roboty.

Gość po prostu Marta
Weźcie mnie wesprzyjcie,kurde. Jak w takiej sytuacji zachowywali sie wasi mężowie? Skoro w ciąży nie mam wsparcia,co będzie po porodzie.

Gość porannarosaaa
no to bardzo odpowiedzialnego masz męża... :/ A ma przy sobie telefon? ja bym go zadreczyła telefonami ze ma natychmiast wracac.

Gość wstręt
jaka prowokacja,normalny temat dla nienormalnych

Gość porannarosaaa
Ja jestem w 5 miesiącu i nie domagam z powodu paskudnych bóli kręgosłupa (już przed ciążą miałam rwę kulszową), ale póki co nie mogę narzekać na mojego męża, dzisiaj nawet mi pomagał pierogi lepić, a właściwie to prawie sam je zrobił, ja zrobiłam farsz wczoraj i dzisiaj ciasto a całą resztę on i przyznam się, że sie obawiałąm co z tego wyjdzie ale wyszły super :D I przy pieczeniu ciasta też mi pomagał. Przyznam, że sama to chyba bym na twarz padła ze zmęczenia.

Gość po prostu Marta
Mam dobrego meża,ale ma jedna wadę- pracoholizm. 4lata już niemieszka z rodzicami,ale wiecznie tam przesiaduje i pracuje. U nich wszystko robila tesciowa-nawet o 4 wstawala i szykowala im kanapki po pracy. Teść nie potrafi nawet kawy sobie zrobić. On sie może i stara,ale jak ja widze te jego porzadki... W kuchni bałagan,blat uwalony,piecyk brudny a on sie za odkurzanie wział. Walcze ze soba,żeby samej tego nie zrobić,ale sytuacja jest dosyć poważna,i nie zaryzykuje wcześniakiem dla czystej kuchni. W sumie nie wkurwia mnie to tak bardzo,jak jego wieczne przesiadywanie tam,a nic z tego nie ma bo wszystkie zyski ida do kieszeni tesciow-czasem jakas 100 rzuci mu na paliwo. A ja sama w domu z poduszka pod dupa,spojenie mi sie rozchodzi,wiec dodatkowy ból. Obiecuje sobie,że bede dzwonic,i powiemg.że mi to nie pasuje-ale moi tescie to tacy ludzie,że dziecko ma byc posluszne (huj z tym,że ma swoja rodzine) a domowe prace kobieta wykonuje. Kiedyś jak maż sie przyznał,że po mieso u rzeźnika był,teść przez m-c sie smial z niego.