Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Napalona 86

Kto z was ma ochote dziś trochę poświntuszyć?

Polecane posty

Garry mysle o moim facecie wiesz co zakochałam się nawet nie wiem kiedy. Mysle co on teraz robi, wiesz jestem bardzo zazdrosna. Tylko nie chce co chwila dzwonic i się pytac co robi. Jak zatęskni za mną to sam się odezwie.

ja tez, normalny mam z moja dziewczyna ale teraz mam ochote bardzo poświntuszyć, ostre rzniecie... moze jestes rowniez chetna ?

Hmmm... Ciekawe jak to jest, jak ktoś tak ciągle o Tobie myśli... Ciekawe czy wtedy następuje jakieś sprzężenie zwrotne, że ta druga osoba też zaczyna myśleć o pierwszej :D

na seks mam ochotę w realu aczkolwiek jestes troche daleko ode mnie na ta chwile, ale poswintuszyc mozemy isc gdzies indziej jesli chcesz

Garry nie raz leze sobie juz w łózeczku i do snu się kłade i o nim pomysle i wtedy on dzwoni hehe telepatycznie cos się porozumiewamy.

Mnie tam już chyba wyprało z ludzkich uczuć, więc to trochę jak poznawanie na nowo czegoś egzotycznego :D No ale dobrze jak się między wami układa.

chiver bluzka spodnie bielizna pod spodem wiesz zimno mi jest i sie przykryłam kocem Garry pojdziesz mi winko kupic co kochany rozgrzeje się bo zimno mi jest bardzo.

napalona o co Ci chodzi? niektorzy lubia jak sie im robi lodzika tak zwanego inni jak lize im sie zad, a ja lubie sie porzadnie zesrac na partnerke, co w tym zlego?

Skoro już są oliwki, to dostaniesz dżin z tonikiem i dwoma oliwkami w środku, może być ;)

a jednak, zaopatrze sie jeszcze w truskawki i czekolade, bede mogl to pozniej uzyc to zabaw z toba

nie chce truskawek i czekolady tylko wino czerwone chiver jak sie teraz pobawimy A TY WYPOSAZONY NARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

najpierw zajme sie pozbyciem sie twojej bluzki, bede mogl zajac sie pieszczeniem twojego ciala...