Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

co jest waszym wymarzonym prezentem?

Polecane posty

Gość selafi
2tyg w australii nad oceanem na leżaku z drinkiem z parasolka w jednym reku a w drugim dobra i lekka ksiazka

Gość cincirdia
10 tys. i lecę na Kubę może też zakupić mi wyjazd ale..to nierealne...\i muszę zaciągnąć kredyt :D

Gość nowa lepsza praca
bez Żmij

Gość sdpo
ja bym chciał zeby moja zona obudziła mnie z rana lodzikiem . otwieram oczeta a ona lize moja pałke. niestet. powtarzam jej to od lat ze chciałbym tak sie kiedys obudzic ale chyba nie dociera. a sam tyle razy jak spała lizałem jej słodziutka cipeczke.

Gość sdpo
no a co dostane ... tosamo co zawsze kubek kurwa. 3 lata temu dostałem kufel taki ciekawy, dwa lata temu dostałem kubek litrowy z moim imieniem , rok temu dostałem kubek z jej fotka ... w tym pewnie tez dostane kubek.

Gość sdpo
taki stary jakby z porcelany z nakrywka/ klapka u góry. stoi zbiera kuz bo piwo pije okazjonalnie. kawy nie pijam , cherbate tez czasem ... na huj mi te kubki ? nie wiem co ta baba ma w głowie.

Ale takim realnym, nierealnym, czy niematerialnym? Chciałabym dostać: - pierścionek (dostałam) - perfumy (sama sobie sprezentowałam) - nową pracę :o (trzymajcie kciuki, 28 wysyłam CV)

Gość moim wymarzonym prezentem
jest sms od faceta, w którym się zakochałam - jakiś czuły, np. że życzy mi wesolych świąt i nie może się doczekać kiedy się zobaczymy :) a jeśli chodzi o materialne prezenty - to mimo że wiem że są one nierealne, to pomarzyć zawsze można: biały Iphone 5, jakaś wypasiona lustrzanka, złoty zegarek Michaela Korsa :)

Uwsteczniony? :D nie, tylko ja sie zawsze ciesze z biżutu od niego i myśli że strasznie lubię :p a ja bardzo lubię, ale wolałabym żeby mi dał tą kasę wtedy kupiłabym sobie za tą sumę biżuterii na cały rok, taką jaką chciałabym dostać, a nie taką jaką on lubi dawać :p

Uwsteczniony? :D nie, tylko ja sie zawsze ciesze z biżutu od niego i myśli że strasznie lubię :p a ja bardzo lubię, ale wolałabym żeby mi dał tą kasę wtedy kupiłabym sobie za tą sumę biżuterii na cały rok, taką jaką chciałabym dostać, a nie taką jaką on lubi dawać :p

On mi daje taką elegancką, jakiś zestaw czasem z diamentami z Apartu albo Kruka...taki elegancki...a ja potem ubieram to raz albo max dwa razy bo nie mam więcej okazji, a poza tym nawet jak jest okazja to robie wszystko żeby móc założyć jakąś szaloną bransoletkę, albo indiańskie kolczyki...itd bo taką biżuterię wolę :)